Merhaba canim bende malesef gibek ve kalça etrafindan muzdaribim ve vermek icin ugrasiyomMerhaba kızlar.
Ben aniden kilo alım aldığım kilonun tamamı göbek çevremde. 7 aylık hamile gibi göbeğim
Hergün detoks suyu hazırlıyorum 10 bardak içiyorum. Onun haricinde kahvaltıdan 1/2 saat önce şekersiz Türk kahvesi içiyorum. Öğlen sadece çorba içiyorum. Akşamda et yemeği yiyorum.
Saat 7 den sonra da bişey yemiyorum.
benimde derdim göbekMerhaba canim bende malesef gibek ve kalça etrafindan muzdaribim ve vermek icin ugrasiyom
tatlı isteğini başka bişeyle karşılasaydın keşke.yarın başlıyormusun sende şeker orucunaKüçük bir tabak kabak yedim. Birkaç saat önce tahin pekmez yedim 3 tatlı kaşığı
Başlıyorum amaaa dondurma yiyebilirim yarın:)tatlı isteğini başka bişeyle karşılasaydın keşke.yarın başlıyormusun sende şeker orucuna
Kızım uyuyor TV bakiyom sen?napıyorsunuz kızlar
Dersnapıyorsunuz kızlar
Basin saolsun canim allah sabir versin cok zor şeyler yaşamişsin insallah bundan sonra guzel hayatin olursenin için ne motive edici oldu dimi.darısı banaya benim başıma gelmeyen kalmadı aslında annem felç oldu sonra epilepsi çıktı en sonunda da vedat etti. zaten o dönemde aldım geri kilo.ama artık telafi zamanı hepsi geride kaldı.spor yapamıyorum ben yürüyüş yaparım normalde de havadan dolayı yapamadım bir de işlerimi bitirdim.bir an önce 6 lı rakamlara inmek istiyorum
Bence patates ve karpuz olmasa iyiymişSaat:17.0 de 1 nektar.2 erik
Akşam:2 kepce mercimek çorba
maydonoz
2 tane tavuk
1 biber
2 dilim domates
3 dilim patates. Firinda.,ucundan lavaşi domatese bandim
1 saat sonra 1.dilim karpuz
2 çay.2 hurma
paşa erken uyudu dün bende vurdum kafayı yattımKızım uyuyor TV bakiyom sen?
inşallahh canımBasin saolsun canim allah sabir versin cok zor şeyler yaşamişsin insallah bundan sonra guzel hayatin olur
Ben uyanmaya çalışıyorum :/nerdesiniz millet