- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
işyerinde bi muhb döndü biri doktora gitmiş zayıflamak için demiş doktora doktor bey bey yıllardır aynı kilodayım 103 ne kadar yesemde yemesemde her ay 103 kg çıkıyorum demiş doktor gel seni bir tartalım demiş kadın çıkmış 150 aa nasıl olur demiş doktor senin tartın 103 kg sınırında olmasın demiş üstünü tabi tartmazzz
Acıktı o yüzden. Açtı ama mamasını çok az içti 80ml sadece :/benim ki uyuyor bitirdim işimi.ama spor yapamicam galiba uyanır o zamana.ne çabuk uyandı böyle senin kuzucuk dışardan gürültümü geldi ki
diş mi çıkarıyor acabaAcıktı o yüzden. Açtı ama mamasını çok az içti 80ml sadece :/
geçmiş olsun canımCok kotu grip oldum kizlareve geldim. Haslanmis mercimegim vardi, mercimek salatasi yapacaktim ama zor geldi su an hastayim diye, hepsini yedim o yuzden :)) 3 kase falan yemisimdir. Portakal sıktım, 1 su bardagi portakal suyu ictim. 2 tane yumurta hasliyorum, acikirsam yicem. Canim corba cekiyo ama yapacak kimsem yok anneme gidicektim ama o da arkadaslariyla disardaymis :) Yapayalnizim
Geçmiş olsun canım. Günün menüsü güzel olmuş afiyet olsun2 kase sehriye corbasi. 1200 kalori aldim. Bu saatten sonra sadece sutlu kahve icerim artik.
Bugün gayet güzel menü oomuskızlar akşama 4 et köfte salata 1 bardak ayran içtim
Çok gecmiş olsun canim nane limon kaynat iç iki gune iyleşirsinCok kotu grip oldum kizlareve geldim. Haslanmis mercimegim vardi, mercimek salatasi yapacaktim ama zor geldi su an hastayim diye, hepsini yedim o yuzden :)) 3 kase falan yemisimdir. Portakal sıktım, 1 su bardagi portakal suyu ictim. 2 tane yumurta hasliyorum, acikirsam yicem. Canim corba cekiyo ama yapacak kimsem yok anneme gidicektim ama o da arkadaslariyla disardaymis :) Yapayalnizim
dimi.bencede öyle olduBugün gayet güzel menü oomus
Kiz hadi kaynana geliyir sen yapcam bakalim onlaranereye dağıldınız millet.yarın kaynanamla eltim gelecekmiş şimdi aradılar.gündüz pek aktif olamam 4 e kadar falan
Ohh hersey cok guzel ama malesef diyet olunxa hersey biraz uzak kaliyorBende pazar kv kp cocuklari alcam kahvaltıya bide belki dayilari gelir bakak bende pazarı atlatirsam super bugünden hazirlik yaptım borek yaptim cigden buzluğa koydum pazar sabah pisircem sade patatesli kek cumartesi aksamdan sarma pisircem buzlukda vardi