Harikasın canım ya tebrikler:) bu gidişle 1 hafta sonra 59u görürsün sen.Gunaydin kizlar bugun isim ogleden sonra diye uyudum biraz :) simdi kalktim
Gecen hafta 64.1
Bu hafta 62.2
Fark 1.9
61.9u gorurum belki diye ummustum ama dun 1200 kaloriyi asmamama ragmen sabit ciktim
Klasik anne cvplari tipki benimki gibiGunaydin kizlar..benden cok iyi haberler yok.sabah 62.00 kiloyum gecen hafta 62.2 yani sadcee -200gr gitti. Ama bu hafta yuruyus yapamadim ve hep 1500 kalorilerdeydim..ve benim icin bu hafta son sayilirdi. Ramazan geliyor bugun anacigimin yanina gidicem...kesin suzulmussun dicek yedirmeye calisacak.
ee olsun ama geçen haftaya göre çok iyi gitmişDunku kilomla ayni ciktim
Insallah canmkızlar bravoo yaa herkes 1 kiloya yakın vermiş.şahanesinizdarısı banaa haftaya bomba gibi geliyorumm
Benim kuaföre gitmem lazım ama annem bana gelmiyor sen gel bebeği bana bırak dedi. Of kim götürecek şimdi ya hazırlanmak falan.. o gelseydi iyiydi offkahvemi aldım geldim.kahveden sonra evi süpürecem.siz napıyorsunuz kızlar
ÇALIŞIYORUM ÖĞLEN YEMEĞİ İÇİN BEKLİYORUM ACIKTIMkahvemi aldım geldim.kahveden sonra evi süpürecem.siz napıyorsunuz kızlar
Supersin canm tebriklerGunaydin kizlar bugun isim ogleden sonra diye uyudum biraz :) simdi kalktim
Gecen hafta 64.1
Bu hafta 62.2
Fark 1.9
61.9u gorurum belki diye ummustum ama dun 1200 kaloriyi asmamama ragmen sabit ciktim
Canım tartinin yazmadinSupersin canm tebrikler
Kendime yakistirmadigim icin sabahtandir girip yazmak bile istemedim vee cok uzgunumCanım tartinin yazmadin
Canım yazman lazım hadi. Pardon yazmissin yeni gördümKendime yakistirmadigim icin sabahtandir girip yazmak bile istemedim vee cok uzgunum
Dün akşam yediğin yemekten olabilir bence. Kesin o şişkinlik yaptı. Moralini bozma saknliliya gecen hafta 67.950 g
Bu hafta 67.300g
Fark: 650g
Sali gunuden beri tartida hep ayni rakamamim neden anlamiyom dört gundur 300 den inmedim belki cumaya kadar duser dedim ama niye boyle oldu bilmiyorum moralim sifir bu hafta cok dikkat ettim sporumu hic aksatmadim suyuda icmeye calistim yesil cayimi ictim amaa
liliya gecen hafta 67.950 g
Bu hafta 67.300g
Fark: 650g
Sali gunuden beri tartida hep ayni rakamamim neden anlamiyom dört gundur 300 den inmedim belki cumaya kadar duser dedim ama niye boyle oldu bilmiyorum moralim sifir bu hafta cok dikkat ettim sporumu hic aksatmadim suyuda icmeye calistim yesil cayimi ictim amaa
Hemen aliyim kupami
Hayır canım yoldayım evde tartılacağımteletubbies tartildin mi canim