verecem birazdan :))Hemen aliyim kupami
daha iyi işte hava almış olursun.saçını mı boyicaksınBenim kuaföre gitmem lazım ama annem bana gelmiyor sen gel bebeği bana bırak dedi. Of kim götürecek şimdi ya hazırlanmak falan.. o gelseydi iyiydi off
afiyet olsun şimdidenÇALIŞIYORUM ÖĞLEN YEMEĞİ İÇİN BEKLİYORUM ACIKTIM
Canımteletubbies tartildin mi canim
Hayır ağda :) yarına kaldı gitmedimdaha iyi işte hava almış olursun.saçını mı boyicaksın
:))işyerinde bi muhb döndü biri doktora gitmiş zayıflamak için demiş doktora doktor bey bey yıllardır aynı kilodayım 103 ne kadar yesemde yemesemde her ay 103 kg çıkıyorum demiş doktor gel seni bir tartalım demiş kadın çıkmış 150 aa nasıl olur demiş doktor senin tartın 103 kg sınırında olmasın demiş üstünü tabi tartmazzz
Tebrikler canım. olsun geçen cumayi da yazarım.Canım
Geçen cuma 63.5
Bugün 62
1.500 gr
Ama bu topiğe nenkadardır yazıyorum bilmiyorum
Çok güzel olmuşbende öğlen 5 köfte
domates 1 büyük bardak ayran içtim
Çok güzel olmuş
Benim bebiş uyudu. Yapmam gereken işler var dicektim ki uyandı sesi geliyor:))napıyorsunuz kızlar?
benim ki uyuyor bitirdim işimi.ama spor yapamicam galiba uyanır o zamana.ne çabuk uyandı böyle senin kuzucuk dışardan gürültümü geldi kiBenim bebiş uyudu. Yapmam gereken işler var dicektim ki uyandı sesi geliyor:))
Yaaa aksam kalkip 1 saat spor yaptim hic mi fayda etmedi aslinda 4 gundur ayniyim ve o kaDar etki etcek kacamalar yapmadim bilmiyim yaaDün akşam yediğin yemekten olabilir bence. Kesin o şişkinlik yaptı. Moralini bozma sakn
Kizartma yemesen daha az cikardi. Ama butun hafta sabit ciktiysan birkac gun yediklerini degistirmeyi deneyebilirsin. Mesela peynir yiyosan onun yerine yumurta ye, tavuk yerine ton baligi ye.