HEDEF: ** haftada 1 kilo **

6F6B84C4-FD27-4246-9E06-01D08D0FE877.png
D2008BEF-B16C-4F14-B1CF-E99346491998.png
Menü
Çay sofrası vardı olabildiğince azar azar yedim diyet şeyler değildi ama
Bir de dibek kahvesi içtim

Spor da Leslie 3 mil 5k 45 dakika
Zumba 16 dakika
Yarım saat de orta hızda yürüyüş

Günaydın kızlar :KK54: hepinize iyi hafta sonları aman diyete dikkate :KK66:
Gunaydin herkese :KK68::halay:
Ben 2 bardak limonlu suyumu ictim simdi kahvalti ediyorum sizlee napiyonuz
Canım bende kahvaltı yaptın sonrasında cay keyfi yapiyorum :KK48: sabah ac karnina tartıldım düne göre bi -300 daha gordüm 66.3 um belki yarina 65 leri bile gorürum :KK28: şu reglim bitsin haftaya cuma hedefim 65 dostlar bayrama kendime hediye sözüm var :KK68:

Gunaydin herkese :kahve: kahvalti 1 dilim cavdar ekmegi uzerine pinar beyaz surdum ve sutlu filtre kahve. Bugun 40-50 kisilik kalabalik bir grup bulusmamiz var, gidip gitmeme konusunda karar veremedim hastayim diye. Steakhouseda olacak bulusma, gidecek olursam oglen yemek yemicem, orada da sadece et ve salata yerim. Bir de 200 gram eksi gordum bugun, 62.0 ciktim. Yarin 61leri gorecek miyim bakalim :confused:

Canım bende kahvaltı yaptın sonrasında cay keyfi yapiyorum :KK48: sabah ac karnina tartıldım düne göre bi -300 daha gordüm 66.3 um belki yarina 65 leri bile gorürum :KK28: şu reglim bitsin haftaya cuma hedefim 65 dostlar bayrama kendime hediye sözüm var :KK68:
Ayy cok sevindim canim hep birlikte inşallah

Gunaydin herkese :kahve: kahvalti 1 dilim cavdar ekmegi uzerine pinar beyaz surdum ve sutlu filtre kahve. Bugun 40-50 kisilik kalabalik bir grup bulusmamiz var, gidip gitmeme konusunda karar veremedim hastayim diye. Steakhouseda olacak bulusma, gidecek olursam oglen yemek yemicem, orada da sadece et ve salata yerim. Bir de 200 gram eksi gordum bugun, 62.0 ciktim. Yarin 61leri gorecek miyim bakalim :confused:
Git bence biraz havan degisir ortam nasil gorur kafan dagilir nane limon kaynatip iç biraz kendine gelirsin cok gecmis olsun bahar gripleri cok yorucu halsiz ediyor insani

mercimekli köfte salata ayran.çayın yanına kek yapıcam.kek yemem köfteden de 3 sıkım yerim salata yerim bol bol.yaa diyetteyken misafir ağırlamak istemiyorum:KK51:
Evet diyet ve misafirlik biraz zor oluyor ama menulerin guzel onlardan yiyebilirsin kekden biraz uzak dursan tamamdir tadina bak tabi sorun degil ucundan

Kahvalti2 dilim salam sucuklu omlet lakin iki catal zeytin peynir azar azar sabah tartildim 58.80 hala yemek yedim evi temizledim yemeğin ustune tartildim 58.8 sanirim bugun oglen ananas ve avakado yesem aksam iki küçük patates firinda bi tavuk but yarin 58.5 olurum ins
Insallah

Bu hafta baya dirayetli gidiyon hergun azaliyor kilolar bu gidisle hemen kurtulcan diyetten insaallh

vaav harika:) 65i gorecegine eminim canım

Git bence degisiklik olur hastalığını da unutursun. Kız çok hızlısin anaa :))

X