- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende kahvaltı yaptın sonrasında cay keyfi yapiyorum sabah ac karnina tartıldım düne göre bi -300 daha gordüm 66.3 um belki yarina 65 leri bile gorürum şu reglim bitsin haftaya cuma hedefim 65 dostlar bayrama kendime hediye sözüm varGunaydin herkese
Ben 2 bardak limonlu suyumu ictim simdi kahvalti ediyorum sizlee napiyonuz
mercimekli köfte salata ayran.çayın yanına kek yapıcam.kek yemem köfteden de 3 sıkım yerim salata yerim bol bol.yaa diyetteyken misafir ağırlamak istemiyorumKiz hadi kaynana geliyir sen yapcam bakalim onlara
Ayy cok sevindim canim hep birlikte inşallahGünaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları aman diyete dikkate
Canım bende kahvaltı yaptın sonrasında cay keyfi yapiyorum sabah ac karnina tartıldım düne göre bi -300 daha gordüm 66.3 um belki yarina 65 leri bile gorürum şu reglim bitsin haftaya cuma hedefim 65 dostlar bayrama kendime hediye sözüm var
Git bence biraz havan degisir ortam nasil gorur kafan dagilir nane limon kaynatip iç biraz kendine gelirsin cok gecmis olsun bahar gripleri cok yorucu halsiz ediyor insaniGunaydin herkese kahvalti 1 dilim cavdar ekmegi uzerine pinar beyaz surdum ve sutlu filtre kahve. Bugun 40-50 kisilik kalabalik bir grup bulusmamiz var, gidip gitmeme konusunda karar veremedim hastayim diye. Steakhouseda olacak bulusma, gidecek olursam oglen yemek yemicem, orada da sadece et ve salata yerim. Bir de 200 gram eksi gordum bugun, 62.0 ciktim. Yarin 61leri gorecek miyim bakalim
Evet diyet ve misafirlik biraz zor oluyor ama menulerin guzel onlardan yiyebilirsin kekden biraz uzak dursan tamamdir tadina bak tabi sorun degil ucundanmercimekli köfte salata ayran.çayın yanına kek yapıcam.kek yemem köfteden de 3 sıkım yerim salata yerim bol bol.yaa diyetteyken misafir ağırlamak istemiyorum
InsallahKahvalti2 dilim salam sucuklu omlet lakin iki catal zeytin peynir azar azar sabah tartildim 58.80 hala yemek yedim evi temizledim yemeğin ustune tartildim 58.8 sanirim bugun oglen ananas ve avakado yesem aksam iki küçük patates firinda bi tavuk but yarin 58.5 olurum ins
Bu hafta baya dirayetli gidiyon hergun azaliyor kilolar bu gidisle hemen kurtulcan diyetten insaallhGunaydin herkese kahvalti 1 dilim cavdar ekmegi uzerine pinar beyaz surdum ve sutlu filtre kahve. Bugun 40-50 kisilik kalabalik bir grup bulusmamiz var, gidip gitmeme konusunda karar veremedim hastayim diye. Steakhouseda olacak bulusma, gidecek olursam oglen yemek yemicem, orada da sadece et ve salata yerim. Bir de 200 gram eksi gordum bugun, 62.0 ciktim. Yarin 61leri gorecek miyim bakalim
o da güzel:))liliyaa cmt 60.5 cuma 60.5 fark 000000 o yemelere rağmen almamışım, sebebi yediklerimi gündüz yiyorum akşam 6 7 den sonra Sadece bazen biraz meyve bazen fındık fıstık badem yiyorum.
Araya giriyorum ama protein deposu tam diyetlik dene bence hem tok da tutuyor. Salatasini da yapabilirsinkakaovanilya canim diyette yesil mercimegin ne gibi faydasi var vee diyette karbinhidrat degilmi etkisi oluyomu kilo vermede
vaav harika:) 65i gorecegine eminim canımGünaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları aman diyete dikkate
Canım bende kahvaltı yaptın sonrasında cay keyfi yapiyorum sabah ac karnina tartıldım düne göre bi -300 daha gordüm 66.3 um belki yarina 65 leri bile gorürum şu reglim bitsin haftaya cuma hedefim 65 dostlar bayrama kendime hediye sözüm var
Git bence degisiklik olur hastalığını da unutursun. Kız çok hızlısin anaa :))Gunaydin herkese kahvalti 1 dilim cavdar ekmegi uzerine pinar beyaz surdum ve sutlu filtre kahve. Bugun 40-50 kisilik kalabalik bir grup bulusmamiz var, gidip gitmeme konusunda karar veremedim hastayim diye. Steakhouseda olacak bulusma, gidecek olursam oglen yemek yemicem, orada da sadece et ve salata yerim. Bir de 200 gram eksi gordum bugun, 62.0 ciktim. Yarin 61leri gorecek miyim bakalim
Patates yeme benceKahvalti2 dilim salam sucuklu omlet lakin iki catal zeytin peynir azar azar sabah tartildim 58.80 hala yemek yedim evi temizledim yemeğin ustune tartildim 58.8 sanirim bugun oglen ananas ve avakado yesem aksam iki küçük patates firinda bi tavuk but yarin 58.5 olurum ins