Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir ara vermiyorum .yediklerime dikjat edicem tabii. Ama yuruyuslerim olmaz.ramazanda da nasil dikkat ederim oda ayri bir konu. En azinda kilo almamaya calisicam.Günaydın. O zaman diyete 1 ay ara mi veriyorsun . Anne yemeği de yenmez mi ama:)
sıkı diyet şart sonrasını düşünerek ilerlemek güzelyok işte benim tam tersi benimde iştahım açılıyor.haftaya kadar kurtulurum inşallah ödemden
Kilonu korursan o da bu avantajHayir ara vermiyorum .yediklerime dikjat edicem tabii. Ama yuruyuslerim olmaz.ramazanda da nasil dikkat ederim oda ayri bir konu. En azinda kilo almamaya calisicam.
Bende regl olmasam 66 cikardim diye dusünüyorum bende de bi yarım kilo fark ediyor bazen gercekten rakam daha da yüksek olabiliyo çok şiş hissetigim zamanları biliyorum evet 1 kiloyu görüyorum farkregl zamanı zaten 300-400 gram bende şişlik oluyo ama fazlasdı değil bazılarında 1 kg kadar etkiliyormuş
yaa yukarı doğru tırmanışa geçmişin sen dur artıkk73.6kg
tamm aynen öyle yapıcamTabi süper olur içine 1 tane soğan da at. Ben hiç yağ koymuyorum içine. Bide acı yiyebiliyorsan bol pul biber. Doyana kadar iç.
Bide ayçiçek yağı kullanma hakiki z.yaği bulabilirsen
hoşbuldum canımdaha sık gel buraya daha motive olursun canımgünaydın kızlar ya ben giremiyorum çünkü motivasyonum sıfır ne spor ne diyet bugün 66 kg çıktım ne oynak bi kilom var benim Qasya_01 sende gelmişsin hg
65ten iyice uzaklasmissin canim tebrikler :) birkac gune gelsin 63ler :)Geçen cuma 65,2
Şimdi 64,3
Fark - 900 gr
Kupa elden gitti kalp bile alamadım:)
Regle ragmen gayet iyi gitmis canim tebriklerGünaydın dostlarrrr hepinize güzel bir gün güzel bir cuma diliyorum
Veeee haftanın ilk tartı sonucu benden gelsin bakalım 66.6 geçen 67.4 tum fark -800 regle rağmen bence hiç fena degil
2 kiloya yakın vermişin ya niye sabitGunaydin kizlar bugun isim ogleden sonra diye uyudum biraz :) simdi kalktim
Gecen hafta 64.1
Bu hafta 62.2
Fark 1.9
61.9u gorurum belki diye ummustum ama dun 1200 kaloriyi asmamama ragmen sabit ciktim
Dunku kilomla ayni ciktim2 kiloya yakın vermişin ya niye sabit