HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Gunaydin kizlar..benden cok iyi haberler yok.sabah 62.00 kiloyum gecen hafta 62.2 yani sadcee -200gr gitti. Ama bu hafta yuruyus yapamadim ve hep 1500 kalorilerdeydim..ve benim icin bu hafta son sayilirdi. Ramazan geliyor bugun anacigimin yanina gidicem...kesin suzulmussun dicek yedirmeye calisacak.

Günaydın. Salata ve çorba çok etkili oluyor gerçekten.

Günaydın. O zaman diyete 1 ay ara mi veriyorsun . Anne yemeği de yenmez mi ama:)

sanki bir günde aldım o kiloyutamamdır kaptan.sakin sakin istikrarla devam

adete 3gün kala ve adetin bittikten 3 gun sonra kiloyu dikkate alın derim. ödemi vücut anca atıyor.adetliyken ben ik igün hiç bişe yiyesim yok sonrasında da yemezsem 1 haftada 1,5 verdiğim günler oldu
yok işte benim tam tersi benimde iştahım açılıyor.haftaya kadar kurtulurum inşallah ödemden

kızlar bravoo yaa herkes 1 kiloya yakın vermiş.şahanesinizdarısı banaahaftaya bomba gibi geliyorumm
bak gör 1 kilodan fazla vereceksin. Beslenme planın var mı? Kahvaltıda ekmek yeme bence hiç yeme hatta. Haşlanmış yumurta öneririm ben 2 tane yiyorum tok tutuyir baya. Şeker hamur işi zaten yok. Paketli gida yok. Bol salata çorba. Sebze. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış olur mu. Bide akşam yemeğini en geç 7de yemeye çalış.

bu söylediklerini aynen yapıyorum tek sıkıntı ekmek yiyorum işte.2 gündür hiç yemedim ama.dediğin gibi çorba salata beslenicem.peki mercimek çorbası olurmu

bu söylediklerini aynen yapıyorum tek sıkıntı ekmek yiyorum işte.2 gündür hiç yemedim ama.dediğin gibi çorba salata beslenicem.peki mercimek çorbası olurmu
Tabi süper olur içine 1 tane soğan da at. Ben hiç yağ koymuyorum içine. Bide acı yiyebiliyorsan bol pul biber. Doyana kadar iç.
Bide ayçiçek yağı kullanma hakiki z.yaği bulabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…