HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Ben diyete baslayamiyorum bir turlu kizlar :KK43: yine bozdum deli gibi bir suru sey yedim. Yapamiyorum bu sefer nedense. Gecen sene verdim, yine veririm diye inanmistim ama olmuyor :KK43:
yaparsın ya hadi yeniden deneyelim .bişey yemeden önce dur ve 10 saniye düşün. pztesi tamam mı. olur niye olmasın daha önce de oldu.

Selam kizlar. Sabah 7de eve geldim gelir gelmez uyudum yeni uyandim. 1 bardak sut ictim, filtre kahve iciyorum simdi. Yumurta hasliyorum bi de, onu yerim birazdan. Kapuska yapicam bugun. Bi de salata ve yogurtla gunu kapamaya calisicam. Gun icinde duzenli olarak ugramak lazim buraya yoksa benim motivasyon dusuyor :) yeni katilan arkadaslar hos geldiniz. Saka maka mart geldi kizlar, bir an once tempo artirmak lazim :)

Selam kizlar. Sabah 7de eve geldim gelir gelmez uyudum yeni uyandim. 1 bardak sut ictim, filtre kahve iciyorum simdi. Yumurta hasliyorum bi de, onu yerim birazdan. Kapuska yapicam bugun. Bi de salata ve yogurtla gunu kapamaya calisicam. Gun icinde duzenli olarak ugramak lazim buraya yoksa benim motivasyon dusuyor :) yeni katilan arkadaslar hos geldiniz. Saka maka mart geldi kizlar, bir an once tempo artirmak lazim :)
menün güzelmiş. aynen az kaldı bozup bozup başlamak yok artık:)

Gunaydin. 1 dilim uno tam bugday ekmek, 3 cherry domates, beyaz peynir. 2 tane yumurta da haslamistim aslinda peyniri biraz fazla kacirinca yemedim, oglen yicem onlari.

X