- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
pazartesi canım. hoşgeldin bu aradaBelli tartı gününüz varmı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazartesi canım. hoşgeldin bu aradaBelli tartı gününüz varmı kızlar
pztesi not edelim kilonu. herkes aynı gün başlamış olsun olur mu. hoşgeldin. tebrikler:)Benim baslangic gunum yarn ama bugunden tartildim 1 haftada 1 kilo vermisim cok mutluyum..gunluk yuruyusumu aksatmicam
yaparsın ya hadi yeniden deneyelim .bişey yemeden önce dur ve 10 saniye düşün. pztesi tamam mı. olur niye olmasın daha önce de oldu.Ben diyete baslayamiyorum bir turlu kizlar yine bozdum deli gibi bir suru sey yedim. Yapamiyorum bu sefer nedense. Gecen sene verdim, yine veririm diye inanmistim ama olmuyor
Hoşbuldum Pazartesi tartılıp yazarım yine inşallahpazartesi canım. hoşgeldin bu arada
menün güzelmiş. aynen az kaldı bozup bozup başlamak yok artık:)Selam kizlar. Sabah 7de eve geldim gelir gelmez uyudum yeni uyandim. 1 bardak sut ictim, filtre kahve iciyorum simdi. Yumurta hasliyorum bi de, onu yerim birazdan. Kapuska yapicam bugun. Bi de salata ve yogurtla gunu kapamaya calisicam. Gun icinde duzenli olarak ugramak lazim buraya yoksa benim motivasyon dusuyor :) yeni katilan arkadaslar hos geldiniz. Saka maka mart geldi kizlar, bir an once tempo artirmak lazim :)
gece oldu zaten portakal da yemişsin:) uyu bari de yime:))1 portakal yedim simdi. Gece hic kacamak yapmazsam biraz motivasyonum artacak.
gece oldu zaten portakal da yemişsin:) uyu bari de yime:))