bişey olmaz aslında ama kendime tit tit :))Bir iki kaşiktan bisey olurmu ki acaba
Sabah nutella yememis olsan bir kase yiyebilirdin ama yeme ceza ver kendine 65leri gordun birakma sakin :))bişey olmaz aslında ama kendime tit tit :))
aynen yerdim normalde:) yarın 66yi görürsem giriş katında oturuyorum kendimi aşağı atarım :))Sabah nutella yememis olsan bir kase yiyebilirdin ama yeme ceza ver kendine 65leri gordun birakma sakin :))
anam çokmuş ya la. yeme başka bişey1 tane tadim findikli kuruyemis bar ve sekersiz latte. Ara ogun olarak yedim bunlari aslinda ama 300 kaloriye yakin ikisi o yuzden ogle yemegi yememeye calisicam
Evet cok oldu. Kuruyemis bar 165 kalori falan zaten. Latteyi de yagli sutle yaptilar buyuk boy ictim o da 120 falandir. Ogle yemegini atlamaya calisip aksam 2 yumurta ve salata yicem dunku gibi.anam çokmuş ya la. yeme başka bişey
Sabah nutella yememis olsan bir kase yiyebilirdin ama yeme ceza ver kendine 65leri gordun birakma sakin :))
Ayakkabi guzelmis gerçekten çok sik gorunuyor55e dusunce boyle giyinebiliriz :)) ayakkabilar 32 dolara dusmus cok uygun almayi dusunuyorum
Olabilir canim. Gunde 10 taneyi asmayacak sekilde yesen sorun olmaz da bir anda hepsini yeme potansiyelin varsa uzaklastir evden onlari :))Öğlen 10 tane sarma yedim evde getirdiğimin daha fazlası duruyor
Onlar yemezsen komşuya mi versem acaba yoksa ben kendimden korkarım
Eskilerde hep öyle der ya ben evlenmeden önce 47 kiloydum falan diye :)ben doğumdan sonra 75 kiloydum. 10 kilo vermiş oldum 6 ayda. ben hep 55-56 kiloydum üstüne çıktığım zaman şişkoyum derdim. şimdi 10 kilodan kurtulunca kendimi iyi hissediyorum . tabi 10 kilo daha var en az vermem gereken.
76 kilodan 58 e nasil duşun hayretle okudumEskilerde hep öyle der ya ben evlenmeden önce 47 kiloydum falan diye :)
Bende tam tersi
Ben lise yıllarımda 49-53 arası gidip geldim
Üni yıllarımda 58-63 arası kilolardaydim
Eşimi tanıdığım andan itibaren hızla kilo almaya başladım yiyip içip gezdik
Evlilik sitreside yaşamadık memlekete Nişan ve düğün için gittik sadece
ve gelinligime 76 kiloyla girdim
Sanırım begendigimde de 68 kiloydum zor girmiştim içine
Geçen sene 58 oldum şimdi daha da düşük olacak inanıyorum
Bende ilerde evlendigimde 76 kiloydum diye anlatırım
Doğumdan sonraki halimi söylemedim o zaman daha yüksekti76 kilodan 58 e nasil duşun hayretle okudum
Maşallh çok guzel vermişsin canmDoğumdan sonraki halimi söylemedim o zaman daha yüksekti
Oğlum 6 aylıkken başladım ara ara diyet yaptım
Sağol canım inşallah daha veririzMaşallh çok guzel vermişsin canm