- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Offf allahtan uyuya kalmamişsin cok korkarim ben oyke oldumu bir kere başima gelmişti ve ben uyuya kalmiştim tv izlerken kalkinca ev duman icinde kalmiştikızlar çaydanlığa su koymuştum unutmuşum 1 saat altı açık kalmış ve çaydanlık yanmış
Camaşur suyu icine ve etrafina dok birak kalsin sonra, cif'le ov detarjanla sabunladiktan sonra bolca suyla durula caydnliga, su, doldurup ocagin uzerine ver kaynasin bir sure oo kimyasallardan arinsin oo suyu sonra dokersin tekrar kullanmaya devam edebilirsin canmçaydanlık sarardı ya napim
Tebrikler canım darısı başıma :)Kizlarrrr aahhh resim ekleyebilsem...bende bu sabah tartimdan cok guzel donut aldim.62.9 uzun yillar bu kiloyu gormemistim...
Kahvalti yumurta 1 dilim ekmek 1 kasik patates kavurma 2 catal peynir..
bi keresinde de ocağı yaktım sanmışım yanmamış. gaz çıkıp durmuş allahtan kısıktı .15 dakika sonra kadar farkettim. herşeyi geçtim bebeğim o gazı solusaydı... kafa gidik bende bu aralar:)Offf allahtan uyuya kalmamişsin cok korkarim ben oyke oldumu bir kere başima gelmişti ve ben uyuya kalmiştim tv izlerken kalkinca ev duman icinde kalmişti
sağol canım limon tuzu atıp kaynattım daha doğal bit yöntem oldu.Camaşur suyu icine ve etrafina dok birak kalsin sonra, cif'le ov detarjanla sabunladiktan sonra bolca suyla durula caydnliga, su, doldurup ocagin uzerine ver kaynasin bir sure oo kimyasallardan arinsin oo suyu sonra dokersin tekrar kullanmaya devam edebilirsin canm
ağır ve emin adımlar:) ben tartıldım dün ile aynı 65.8Sabah -100 ile uyandım 64,4 oldum bakalım temkinli gidiyor kilolar :)
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir tane Macar salam
Bir tane ceviz
1 tane domates
3 tane badem
Az peynir
Yeşil çay
harika bi haberKizlarrrr aahhh resim ekleyebilsem...bende bu sabah tartimdan cok guzel donut aldim.62.9 uzun yillar bu kiloyu gormemistim...
çoook sevindim kuzum inş bizde başarırızKizlarrrr aahhh resim ekleyebilsem...bende bu sabah tartimdan cok guzel donut aldim.62.9 uzun yillar bu kiloyu gormemistim...
günaydın :)günaydın dün akşam 1 saat 15 dk yürüyüş çok az peynir 2 zeytin ekmeğin 4/1'i yedim
Eve Nutella girdiyse canım illa yeniyor ben hatta bitirene kadar yemek isterimkızlar itiraf ediyorum bugün kahvaltıda nutella yedim:/ miktar olarak 5-6 lokma ekmekle diyebilirim. sonunda bomba patladı yani. kendime ceza bütün gün sadece yeşil elma ve bikaç tane ceviz yicem.
not: evde denemeyiniz.
Bence akşam yemeği yemelisin canım ufak bebeğin var böyle ceza olmaz spor yapabilirsin ceza olarakkızlar itiraf ediyorum bugün kahvaltıda nutella yedim:/ miktar olarak 5-6 lokma ekmekle diyebilirim. sonunda bomba patladı yani. kendime ceza bütün gün sadece yeşil elma ve bikaç tane ceviz yicem.
not: evde denemeyiniz.
Kizina nie yillar nice guzelnl yaşlar olsun insallah canmAma bugun kizimin dogum gunu bugunu disarida geciricez insallah fazla kacirmam.oglen bisey yemicem...caylarla geciririm.