- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
kalori hakkımı doldurdum ama nerdeyse. spor da olabilir evet ip atlarımBence akşam yemeği yemelisin canım ufak bebeğin var böyle ceza olmaz spor yapabilirsin ceza olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalori hakkımı doldurdum ama nerdeyse. spor da olabilir evet ip atlarımBence akşam yemeği yemelisin canım ufak bebeğin var böyle ceza olmaz spor yapabilirsin ceza olarak
Sanirim acligin,ve iradeni tutma tatli yememenin verdigi kafa yogunlugundan unutuluyorbi keresinde de ocağı yaktım sanmışım yanmamış. gaz çıkıp durmuş allahtan kısıktı .15 dakika sonra kadar farkettim. herşeyi geçtim bebeğim o gazı solusaydı... kafa gidik bende bu aralar:)
sağol canım limon tuzu atıp kaynattım daha doğal bit yöntem oldu.[/QUOTE
Tabiki dogal yollar daha iyi ama aklima gelmedi, acildimi bari limon tuzuyla
Hic hisey yemenin faydasi yok canm aksine spor ve egzersiz yaparak yedigini yakarsin o yuzden bence yediklerine bugun dikkat et ama bir iki saat spor yap daha iyiBence akşam yemeği yemelisin canım ufak bebeğin var böyle ceza olmaz spor yapabilirsin ceza olarak
Kalori hakkin dolunca kendini o kadar saat ac birakma marul yiyebilirsin sirke marul salatalik seklinde dandik bir salata 60-70 kalori falan ediyokalori hakkımı doldurdum ama nerdeyse. spor da olabilir evet ip atlarım
olabilir evde marul var olmazsa onu yerimKalori hakkin dolunca kendini o kadar saat ac birakma marul yiyebilirsin sirke marul salatalik seklinde dandik bir salata 60-70 kalori falan ediyo
1 karede kalabilsem iyi olurdu ben bir paketi bitiriyorum :))Az once profesor dr gunde 1 turk kahvesi ve 1 kare bitter cikolatanin vucuda faydasi oldugunu soyledi
Kahveyi hiç sevmem kokusu hosuma gider ama icemiyom sirf metobalizmayi çalistiriyor die bundan sonr bir fincan sutlu turk kahvesi icmeye calişcam bitter cikolatayi cok severim ama iste kilo alma sikintisi olmasa sabah aksam yerdik herhalde1 karede kalabilsem iyi olurdu ben bir paketi bitiriyorum :))
ana yüreği :) allah sağlık versin hepsineBiraz once annacigimla konusuyordum anne 62 leri gormeye basladim zayifliyom ne guzel diye soylerken.annem yavrummm erimissin daha fazla zayiflama sen calisan bir insansin...zayiflik hastalik getirir diyo canim annem yaaaa...
Simdi yesil cay iciyorum
Ayyy canim yaa ellerinden operim annenin ,tipki benim annm şuan bana motive olcagina aksine motivasyonumu duşurcek seyler soyluyor ve eriyceksin zaten kilonda ne varki hasta olcan diyip duruyorBiraz once annacigimla konusuyordum anne 62 leri gormeye basladim zayifliyom ne guzel diye soylerken.annem yavrummm erimissin daha fazla zayiflama sen calisan bir insansin...zayiflik hastalik getirir diyo canim annem yaaaa...
Simdi yesil cay iciyorum
Bir iki kaşiktan bisey olurmu ki acabamisafirlikteyim kısır yapılacak ama yemicem :)
Benim annem de tam tersi :)) genelde hep 56-57 kilolardaydim sisko derdi bana, zayiflik anlayisi 32-34 beden anneminBiraz once annacigimla konusuyordum anne 62 leri gormeye basladim zayifliyom ne guzel diye soylerken.annem yavrummm erimissin daha fazla zayiflama sen calisan bir insansin...zayiflik hastalik getirir diyo canim annem yaaaa...
Simdi yesil cay iciyorum