HEDEF: ** haftada 1 kilo **

bi keresinde de ocağı yaktım sanmışım yanmamış. gaz çıkıp durmuş allahtan kısıktı .15 dakika sonra kadar farkettim. herşeyi geçtim bebeğim o gazı solusaydı... kafa gidik bende bu aralar:)
Sanirim acligin,ve iradeni tutma tatli yememenin verdigi kafa yogunlugundan unutuluyor

Bence akşam yemeği yemelisin canım ufak bebeğin var böyle ceza olmaz spor yapabilirsin ceza olarak
Hic hisey yemenin faydasi yok canm aksine spor ve egzersiz yaparak yedigini yakarsin o yuzden bence yediklerine bugun dikkat et ama bir iki saat spor yap daha iyi

Sabh aç karinla 2. bardk ilik limonlu su
Ceyrek lavaştan biraz fazla lavaş:
biraz domates,biraz salatalik
Kk peynir
3 zeytin.:not:
( lavaş cok ince bu arada oyke kalin normal lavaslar dan degil)

1 karede kalabilsem iyi olurdu ben bir paketi bitiriyorum :))
Kahveyi hiç sevmem kokusu hosuma gider ama icemiyom sirf metobalizmayi çalistiriyor die bundan sonr bir fincan sutlu turk kahvesi icmeye calişcam bitter cikolatayi cok severim ama iste kilo alma sikintisi olmasa sabah aksam yerdik herhalde

Biraz once annacigimla konusuyordum anne 62 leri gormeye basladim zayifliyom ne guzel diye soylerken.annem yavrummm erimissin daha fazla zayiflama sen calisan bir insansin...zayiflik hastalik getirir diyo canim annem yaaaa...
Simdi yesil cay iciyorum

Biraz once annacigimla konusuyordum anne 62 leri gormeye basladim zayifliyom ne guzel diye soylerken.annem yavrummm erimissin daha fazla zayiflama sen calisan bir insansin...zayiflik hastalik getirir diyo canim annem yaaaa...
Simdi yesil cay iciyorum
Ayyy canim yaa ellerinden operim annenin ,tipki benim annm şuan bana motive olcagina aksine motivasyonumu duşurcek seyler soyluyor:KK48: ve eriyceksin zaten kilonda ne varki hasta olcan diyip duruyor

Simdi yesil cay iciyorum
Benim annem de tam tersi :)) genelde hep 56-57 kilolardaydim sisko derdi bana, zayiflik anlayisi 32-34 beden annemin :KK48:

X