Spagetti istiyorum . Bol soslu .Haslar haslamaz uzerine peynir ya da yogurt ekleyerek yagsiz bir sekilde yersen yenilebilir bence ama yagli salcali falan yersen cok agir olur
Bi oturusta 6-7 baklava yiyebilen biri olarak buyuk risk olurduHepsini vermeyeydin iydi.
Cok severim :)) bilemiyorum ki canim, iftari hafif atlatirsan bir sey olmaz belki de.Spagetti istiyorum . Bol soslu .
müthiş bi ayrıntısın sen :))Kizlar bugun antepli bi muvekkilim 1 tepsi baklava 1 tepsi de bulbulyuvasi yollamis. Icim gide gide tek bir tane bile yemeden annemlere verdim eve donerken
bence ye bütün gün onla duracaksın zatenYarın oruç tutacağım. Sahurda makarna yesem mi . Çok canım istiyor .
aynen evde saatli bomba tutmanın bi anlamı yok ben gibi :)Bi oturusta 6-7 baklava yiyebilen biri olarak buyuk risk olurdu
Aman allahim hemde antep baklavasi yemede yaninda yat resmen ama bize yok yasak yinede helal olsun yemeden yolamişsin :))Kizlar bugun antepli bi muvekkilim 1 tepsi baklava 1 tepsi de bulbulyuvasi yollamis. Icim gide gide tek bir tane bile yemeden annemlere verdim eve donerken
Iyi yaptin. Bol soslu makarna agir olacaktiYumurta ve ceviz yiyeceğim. Makarnadan vazgeçtim.
Nazar degmesin :) bu hafta ben de iyi gidiyorum hic bozmadim ama gece gec yattigim icin cok acikiyorum bazenBu hafta kendimi çok tok hissediyorum ya alıştım ya da çok motive oldum bilmiyorum :)
Ben erken kalktigimdan canım akşam uykum geliyor oğlumu uyutur uyutmaz uyumaya çalışıyorumNazar degmesin :) bu hafta ben de iyi gidiyorum hic bozmadim ama gece gec yattigim icin cok acikiyorum bazen