- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kotu olmus, aksam cok az ye bari.öğle çok az katmer 1 tane küçük köstebekli pasta
InsallahSağol canım inşallah daha veririz
Kasar peynirli zeytinyagli salata yedim simdi. Yumurtalarim haslaniyor. 7-7 bucuk gibi yicem onlari gece acikmamak icin
Akşam
Bir kase yeşil mercimek yemeği
Bir kase yoğurt
5 tane sarma
bugün çok güzel gittiniz :)Yumurtamin birini simdi yedim. Digerini gec saate sakladim aclik bastirirsa yicem
Kadayif olmasa iyi olurdu, digerleri normal yiyecekler. 65i gordun o kadar, nasil yersin ama yarin cok sıkı tutarsan obur gun eksi cikarsin ama olsun yeme artik mayis kapidasaat 15.00 gibi 2 kaşık kısır, haşlanmış ekşili beyaz lahana, marul, turşu domates salatalık yedim.
16.00 gibi 1 dilim tel kadayıf tatlısı.
19.00 1 tabak kuru fasulye.
o tatlıyı yedim evet. bakayım yarın kaç çıkacam. oyyy oy..
Sanirim bugun biraz fazla oldusaat 15.00 gibi 2 kaşık kısır, haşlanmış ekşili beyaz lahana, marul, turşu domates salatalık yedim.
16.00 gibi 1 dilim tel kadayıf tatlısı.
19.00 1 tabak kuru fasulye.
o tatlıyı yedim evet. bakayım yarın kaç çıkacam. oyyy oy..
sıkı tuta tuta.. biraz da ağzımı tutaydım. yemicem canımKadayif olmasa iyi olurdu, digerleri normal yiyecekler. 65i gordun o kadar, nasil yersin ama yarin cok sıkı tutarsan obur gun eksi cikarsin ama olsun yeme artik mayis kapida
maalesef :/Sanirim bugun biraz fazla oldu
maalesef :/
evet canım telafisini yapacam yarından itibarenMoral bozmak yok canm bugun boyle oldu daha yarin ve diğer gunler varr
Haslar haslamaz uzerine peynir ya da yogurt ekleyerek yagsiz bir sekilde yersen yenilebilir bence ama yagli salcali falan yersen cok agir olurYarın oruç tutacağım. Sahurda makarna yesem mi . Çok canım istiyor .
Hepsini vermeyeydin iydi.Kizlar bugun antepli bi muvekkilim 1 tepsi baklava 1 tepsi de bulbulyuvasi yollamis. Icim gide gide tek bir tane bile yemeden annemlere verdim eve donerken