HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Sanirim peynirciyiz biraz bende çok seviyorum ve bazen annem cok yiyorum die peynir hastaligi çikartcan dio
Evet bayilirim peynire :)) gecen gun tutamadim kendimi 6-7 cesit peynir aldim :)) kalorisi fazla diye olculu yemeye calisiyorum ama bazen gozum donuyo :)) buzdolabinda bir bolme sirf peynir cesitlerine ayrilmis durumda

Evet bayilirim peynire :)) gecen gun tutamadim kendimi 6-7 cesit peynir aldim :)) kalorisi fazla diye olculu yemeye calisiyorum ama bazen gozum donuyo :)) buzdolabinda bir bolme sirf peynir cesitlerine ayrilmis durumda
Desene seninle çok guzel kahvalti yapilir cunki peynirjn olduğu yerde kahvalti super gider
1 tane yeşil elma yedim. belki sonra ceviz ve kabak çekirdeği yerim
bildigim kadariyla kabak çekirdegi kilo aldiriyir yoksa yanliş mi biliyim

Malesef kalburabasti tatlisi yaptim, Çünki kac gundur annem istiyor du kiramadim ama ben sadece 1.kalburabastidan yarsini tek yedim yani iki çatal kadar ama lesli 3 mile ve kalca bacak egzersizi yaptim onuda insallah eritmisimdir

Malesef kalburabasti tatlisi yaptim, Çünki kac gundur annem istiyor du kiramadim ama ben sadece 1.kalburabastidan yarsini tek yedim yani iki çatal kadar ama lesli 3 mile ve kalca bacak egzersizi yaptim onuda insallah eritmisimdir
eritmişsindir, kalorisine baktım bir tanesi 231 diyor, yarısı 115.5 ediyor, üzülecek bir kalori değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…