- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Evet bayilirim peynire :)) gecen gun tutamadim kendimi 6-7 cesit peynir aldim :)) kalorisi fazla diye olculu yemeye calisiyorum ama bazen gozum donuyo :)) buzdolabinda bir bolme sirf peynir cesitlerine ayrilmis durumdaSanirim peynirciyiz biraz bende çok seviyorum ve bazen annem cok yiyorum die peynir hastaligi çikartcan dio
Bence yemelisin öğün atlama vücut aç kalınca kendini koruymaya alıyormuşo zaman günü süper geçirmiş olursun. ben de akşam bişey yemicem
1 tane yeşil elma yedim. belki sonra ceviz ve kabak çekirdeği yerimBence yemelisin öğün atlama vücut aç kalınca kendini koruymaya alıyormuş
Bak bakalım yarın kilo vermişmisin1 tane yeşil elma yedim. belki sonra ceviz ve kabak çekirdeği yerim
evet bakacamBak bakalım yarın kilo vermişmisin
Desene seninle çok guzel kahvalti yapilir cunki peynirjn olduğu yerde kahvalti super giderEvet bayilirim peynire :)) gecen gun tutamadim kendimi 6-7 cesit peynir aldim :)) kalorisi fazla diye olculu yemeye calisiyorum ama bazen gozum donuyo :)) buzdolabinda bir bolme sirf peynir cesitlerine ayrilmis durumda
bildigim kadariyla kabak çekirdegi kilo aldiriyir yoksa yanliş mi biliyim1 tane yeşil elma yedim. belki sonra ceviz ve kabak çekirdeği yerim
fazlası evet. çok faydalı ama.Desene seninle çok guzel kahvalti yapilir cunki peynirjn olduğu yerde kahvalti super gider
bildigim kadariyla kabak çekirdegi kilo aldiriyir yoksa yanliş mi biliyim
eritmişsindir, kalorisine baktım bir tanesi 231 diyor, yarısı 115.5 ediyor, üzülecek bir kalori değil.Malesef kalburabasti tatlisi yaptim, Çünki kac gundur annem istiyor du kiramadim ama ben sadece 1.kalburabastidan yarsini tek yedim yani iki çatal kadar ama lesli 3 mile ve kalca bacak egzersizi yaptim onuda insallah eritmisimdir
Benimde aklim hep oo iki cataldaydi fazlami geldi die en azindan biraz sevindim teşekkurlereritmişsindir, kalorisine baktım bir tanesi 231 diyor, yarısı 115.5 ediyor, üzülecek bir kalori değil.
Guzel oluyir valla muzik esliginde dans etmek veya halay cekmek. Bazen bende kardeslerimle yapiyom ter içinde koluyiz gerci hareketli kirarak yapiyom ki terlemek icinBugun Memlekette fena yagmur vardi.yuruyus yapamadim..amaaa actim erikdalini haydaaayarim saat...
güzel atlatmışsın sıfıra yakın kaloriBu saatten sonra yemek istemiyordum ama cok aciktim biraz beyaz peynir bir tane de havuc ve salatalik yedim.