- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masıl durabiliyorsun susuz. şişe alacaktın yanına. Gözünün önüne koy da içmeye çalışOgle: yogurtlu brokoli, 1 haslanmis yumurta, salata. Su henuz icmedim
tabi ki hoşgeldin. pazartesi tartılırsın başlangıç olarak not ederizMerhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum yer var mı ?
Afiyet olsun canım öğlen bir şey yemedin mi16.00
3 küçük kase mercimek çorbası
hayır kahvaltıdan sonra ilk kez yedim. sen baya az yiyerek doyabiliyorsun ne güzel:)Afiyet olsun canım öğlen bir şey yemedin mi
Sen benden daha az yiyorsun canım asıl seni tebrik etmek lazımhayır kahvaltıdan sonra ilk kez yedim. sen baya az yiyerek doyabiliyorsun ne güzel:)
sen nar yiyon ayva yiyon öğün bitiyor:)Sen benden daha az yiyorsun canım asıl seni tebrik etmek lazım
beni de acıktırır regl:) güzel geçiştirmişsin aman yenilme açlığına:)Bugün aşırı bir açlığım var kızlar, regl zamanı hep böyle çok acıkıyorum. 1 haşlanmış yumurta yedim ve 1 kase mercimek çorbası içtim az önce.
şişir şişir yer kalmasın:)) ben de kayfe yaparım birazdanSu sisemi doldurdum simdi, midemi sisiriyim biraz :))
Afiyet olsun canımBugün aşırı bir açlığım var kızlar, regl zamanı hep böyle çok acıkıyorum. 1 haşlanmış yumurta yedim ve 1 kase mercimek çorbası içtim az önce.
Ara öğün di mi bu17.00
1 yeşil elma 1 havuç
1 fincan türk kahvesi
teşekkürler.
niye ki az mı çok mu ?Ara öğün di mi bu
Ben birkac kez denemistim ama cok daraldim :)) hic spor yapmiyorum ben. Spor yapmadan vermistim gecen sefer, yapsak cok daha hizli veririz aslindaleslie yapacam hergün bundan sonra çok eğlenceliymiş ya