HEDEF: ** haftada 1 kilo **

siz çalışıyorsunuz hareket halindesiniz benden daha çok kalori yakıyorsunuz. yedikleriniz de çok güzel haydi bakem:)

Bu ara ben de hareketsizim :KK43: hep masabasi calisiyorum, internet uzerinden hallediyorum bircok isi :KK43: hareket olmayinca da veriliyor tabii ama keske cok hareket etsek de daha cabuk versek

1 haslanmis yumurta ve 2 cay bardagi sutle gunu kapatiyorum su an :) bundan sonra yatana kadar sadece kahve su. Pzt kac cikicaz bakalim :) benim regl zamanim cok yaklasti ama benim kilomda hic fark olmuyor regl zamani, olsa bile en fazla 200-300 gram

Evet guncellenmemis hali, ben 60.4e dusmustum en son. Sen 50leri gormussun, ben goremedim. Bu sefer 50leri gorup hep 50lerde kalicaz :))
Eski hedefim 53 tü 52 ye cekip yukselttim hem bu sefer daha erken başladık yaza daha 4 ay var diyebiliriz geçen sene Nisan'da baslamistik ben hedefime ulasamicam diye bayağı sitres yapmıştım

1 haslanmis yumurta ve 2 cay bardagi sutle gunu kapatiyorum su an :) bundan sonra yatana kadar sadece kahve su. Pzt kac cikicaz bakalim :) benim regl zamanim cok yaklasti ama benim kilomda hic fark olmuyor regl zamani, olsa bile en fazla 200-300 gram
saat 19.00da portakal ve elma yedim.
ben de merak ediyorum:)

Eski hedefim 53 tü 52 ye cekip yukselttim hem bu sefer daha erken başladık yaza daha 4 ay var diyebiliriz geçen sene Nisan'da baslamistik ben hedefime ulasamicam diye bayağı sitres yapmıştım

Ben hedefime 59 yazmisim ama zaman kisitli diye oyle hedef koymustum, benim hedefim de 50. Evet bu sefer daha cok vaktimiz var, insallah her ay 4 kilo verebiliriz

X