- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naynKalori sayiyor musunuz kizlar?
TV de sevdiğin bir şeyler izlerken zamanın nasıl gectigini anlayamiyor insan canımBen birkac kez denemistim ama cok daraldim :)) hic spor yapmiyorum ben. Spor yapmadan vermistim gecen sefer, yapsak cok daha hizli veririz aslinda
niye ki az mı çok mu ?[/QUOTE
Öğün yerine geçmez benim icin
fırında karnabahar nasıl oluyor?Akşam
Fırında Karnıbahar,mercimek çorba ve salata
Su 2 lt oldu 2,5 bulur büyük ihtimalle
Karnibaharlari haşladım sosu içinde 2 yumurta bir su bardağı yoğurt yağ ve tuz koydum normalde unda koyulur beşamel sos olur ama ben koymadımfırında karnabahar nasıl oluyor?
Bende yemek yemeyince doymuyorum o yüzden mutlaka akşamları doyurucu yemekler yemem lazım spor yaparak aslında telafi edebilirsinKizlar bugun diyet gitti ya. Eve gelince beyaz peynir domates ve 4 dilim tam bugday ekmegi yedim, yarim paket de balik kraker ve anca doydum.
en son saat kaçta ne yemiştin? çok aç kalmak iyi değil ona göre zamanını ve doyurucu kalorisi düşük yemeğini ye canım. olmazsa yanına sağlıklı atıştırmalıklar al. badem gibi.Kizlar bugun diyet gitti ya. Eve gelince beyaz peynir domates ve 4 dilim tam bugday ekmegi yedim, yarim paket de balik kraker ve anca doydum.