HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Her hafta 1 kilo verebiliriz umarim. Ben gecen sene diyet yaparken her hafta 1 kilo verememistim :KK43: sen daha once kilo verdin mi hic?
evet hayatımda 2 kere 52 kiloyu gördüm. ama diyet yapmamıştım farkında olmadan verdim. birinde üniv. okurken sabahları bi tane topkek yemiştim ve bütün gün onunla durmuştum bi ara. üstüne bide koşturmaca halindeydim. (nasıl bayılmamışsam)
diğerinde de çalışıyordum çok yorucuydu yorgunluktan yiyemiyordum. öyle 52 kilo olmuşum.
ama ne güzeldi o kiloda olmak ya...

Farkli bir gunlukte ogle ve aksam corba icen birini gordum, 2 haftada 4 kilo vermis. Sonraki haftalarda bu hizla verecegini sanmam ama baslangic icin iyi bir motivasyon. Pzt gunu ben de denicem 1 hafta.

İyi yapmışsın iradeli davranmasaydın mutsuz olacaktın
Ben çok yiyince nedense hep mutsuz hissediyorum kendimi yediklerime dikkat etmediğim zamanlarda bile
değil mi. yedikten sonra pişman olmaktansa biraz sabırdan sonra mutlu olmak daha güzel:)
Mesela ben bugün önüme 1 dilim ekmek koydum ama dokunmadan geri kaldırdım. kendimle gurur duyuyorum:)

ye ye nereye kadar. yemenin sonu yok. ama zayıfladığımızda giyeceğimiz kıyafetlerin yakışması artan özgüven paha biçilemez:)

X