- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.961
Evet benım içinde kolay.sekerlı şeylere düşkünolsaydım dayanamazdım herhalde
Aynen canım zorlamiyor pek, sadece kilo verme hızlanıyor :)
Ben alışkın olduğum için daha bi kolay geçiyor.
Tam benlik şeyler.kılo verene kadar hepsını denerım artıkHarika oluyor kesin beğenirsin. Pizzasini da denemiştim, o da güzel. Mercimek böreğini dene lorlu, o da harika
Asıl hedefın ne cnm.Ay benim gece karnım guruldadı tam buğday iki dilim ekmeğe iki salamla beyaz peynir koyup yedim vallaama bunu yedikten de 4 saat sonra uyudum. Uyumadan hemen önce yemedim yani. Bu arada ben dayanamayıp tartıldım 50.0 çıktım hedef 49.5 cumaya kadar
Herkes aynı şeyı söylüyor.heyecanlandım şimdi,kısır hastasıyım.hergun yıyebılırım yanı o dereceAy ben de yapıcam akşam çok harika bir şey afiyet olsun şimdiden
Benim de şu an aynı kaloride ve akşamı hafif tutmalıyım malesef
Allahım ne kadar tatlı ne kadar harika bir kilo o öyle boyun kaçtı
Çıtır derkenTakımın hepsi çıtır mübarek hepimiz süperiz süperr
sende baş ağrısı oluyormu ? şekersiz gün çok zormuş yaa ders dinleyemiyorum başa alıp duruyorum30 dk hızlı yürüdüm .3 numaranın futbolu var onuda yürüyerek götürürüm .gıdıp gelme 1 saatte o sürer,akşamda callen yaparsam spor Faslı tamamdır
Ben de aynen ve kocaman böyle kocaman bir kapta yesen bile 250 3ü0 kcalHerkes aynı şeyı söylüyor.heyecanlandım şimdi,kısır hastasıyım.hergun yıyebılırım yanı o derece
Ahahah saçmalama kız ne biçim laf öyle oÇıtır derkenbenı görmedin mi yoksa.akrep Nalan ın bır beden küçüğü burda
Tarifi ben de alabilir miyim acaba ?Herkes aynı şeyı söylüyor.heyecanlandım şimdi,kısır hastasıyım.hergun yıyebılırım yanı o derece
yok cnm.ben zaten Karatay yapıyordum ondada şeker yasak.normaldede şekerle aram Yok.ılk başlarda zorlanman normal .dayanabılırsen devam et bencesende baş ağrısı oluyormu ? şekersiz gün çok zormuş yaa ders dinleyemiyorum başa alıp duruyorum
Yaptım vede yedımBen de aynen ve kocaman böyle kocaman bir kapta yesen bile 250 3ü0 kcal
Ahahah saçmalama kız ne biçim laf öyle o
cnm karnabaharı yıkadım rondodan gecırdım sonra içine az bişey yağ koyup kavurdum.sonra ıcıne bıraz salca koydum bır kaç dakıkada salçayla kavurdum bır kaba boşalttım soğumaya bıraktım.o sırada ıcıne hangı sebzelerı koymak istersen damak tadına göre artık doğra soğuyan karnabaharla karıştır baharat ekle afıyetle yeTarifi ben de alabilir miyim acaba ?
Az önce yaptım daha koca bi tencere, sonra yerim diye koydumBir de tüyo vereyim, mesela diyet çorba ya da tencere yemeği yaptınız bi tık bol yapın, sıcakken kavanoza koyup yeni bi kapakla sıkıca kapatın, soğuyunca buzdolabına kaldırın istediğiniz zaman tüketin. Çok üşendim bugünde makarna yiyeyim demez diyetinize devam edersiniz
Afiyetler olsunyok cnm.ben zaten Karatay yapıyordum ondada şeker yasak.normaldede şekerle aram Yok.ılk başlarda zorlanman normal .dayanabılırsen devam et bence
Yaptım vede yedımgözum aç çok yapmışım kalanı yarın yıyecem artık
cnm karnabaharı yıkadım rondodan gecırdım sonra içine az bişey yağ koyup kavurdum.sonra ıcıne bıraz salca koydum bır kaç dakıkada salçayla kavurdum bır kaba boşalttım soğumaya bıraktım.o sırada ıcıne hangı sebzelerı koymak istersen damak tadına göre artık doğra soğuyan karnabaharla karıştır baharat ekle afıyetle ye
Ben içine 1 diş sarımsak rendeledım.sarımsagıda cok sevıyorum
vaaay bu tarif çok hoşuma gittiiii en kısa zamandaa denicemmm teşekkürleer canımmKesinlikle katılıyorum karnabahar kısırı çok güzel kim bulduysa sağolsun varolsunkış bitti diye üzülüyorum valla. Bide yulaf böreği var ben sık sık yapıyorum o da çok güzel oluyor tarifini vereyim hemen: 3 yemek karşıyı yulafı rondodan geçirin toz haline gelsin içine 2 yumurta bir çay kaşığının ucuyla kabartma tozu istediğiniz çeşit peynir ve maydanoz, bunları karıştırıp 15 dk bekletiyoruz daha sonra az yağlı tavada kaşık kaşık pişiriyoruz hepsi bu kadar . Yapanlara afiyet olsun
Gerçekten çok güzel oluyor mutlaka dene, bi de yulafın içine yoğurt koyup içine sarımsak rendeliyorum üstüne de kandıracak kadar sos gezdiriyorum o da mantı yetine geçiyor, I love yulafvaaay bu tarif çok hoşuma gittiiii en kısa zamandaa denicemmm teşekkürleer canımm
47.0 olmak:)Asıl hedefın ne cnm.
Ne güzel, benim için sadece ütopya olur 4747.0 olmak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?