Hedef 15 Haziran!

sen de baya sıkı diyetle gidiyorsun. menü çok güzel canımm.

sen de baya sıkı diyetle gidiyorsun. menü çok güzel canımm.
Zayıflamam lazım aldı basını gıttı kılolar. 60 a kadar uzak duracağım yasaklardan. 60 dan sonrada tadımlık olcak yıne.
Acıkmıyorumda az yememe rağmen küçülsün mıdem ıyıce.
Regl donemınden ötürü tutamadım oruçlara gerı başlıyorum nasıpse. Pazartesı Perşembe böylede iyi olcak Benım ıcın.

bendensin. ben de oruçla baya dengeledim, hem de borçlarım gidiyor yavaş yavaş.. bu hafta tutamam da haftaya pazartesi ve perşembe ben de varım inşallah. Regl ne kötü ya,, haftasonu beni yedikçe yedirdi. Üstüne bir de dün çok gergindim. Kendimi tanıyamadım.

9 Nisan-15 Nisan Haftasi
kremsokola 270+0=270puan
gonulll 301+464=765 puan
degisimdonusum 135+0=135puan
hatelove 97.5+6= 103.5puan
@ozenti 150+0=150 puan
B bilinmeyenkullanici 432.5+390=822.5puan
pegasus07 285+295=580puan
sueno34 408+447=855puan
@kolera88 280+185=465 puan
Verano_porteno 465+435=900puan
cgdmk 409+1002=1411puan
seyda586 0+60=60 puan
Zmnesrin 0+50=50 puan

1. Gun ve 2. Gun sporlari kendinizi kontrol edin kizlar, hata yapabilirim karisik oluo gozumden kacan etiket olabilir.
T terrycandy game_over marlin18 spor yapin :))))

Ben herkes uyuyunca yapıyorum canım.
Hem dün üçe böldüm. Sabah, öğle ve gece.
Plank yaparsam da genelde mutfakta isim olduğu zamanlar yapıyorum ara ara. (Buzdolabının üstüne plank programı yazıp asmistim vakti zamanında)

Regl zamanı ıstahımla ılgılı bı problem yaşamıyorum ama uzun sürüyor Benım regl.
Bugün tartıya çıktım hala yerımde sayıyorum 68. Hıc kıpırdama olmamış. Tarçın suyunu bıraktım bı kaç gündür acaba ondan mı dedım bu sabah yıne başladım tarçın suyuna.
Hem oruç borcumu ödüyoruz hemde dıyete katkısı oluyor. Allah kabul etsın.

D Dennisim @ParteMoralll @medine66
Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Sesiniz solugunuz çıkmıyor. Kilo bildirimi de yapmamissiniz..
Etıketlerı farketmedım ve bu gun cumamıydı dedım
Aç karınla mesaj okumayayım en ıyısı
Şekersız 2. Gun cnm.nasıl güdüyor.tatlım karatayın kurallarıyla aynı sadece meyve Yok.hıc zorlanmayacağım gıbı

Olsun olsuun zaten bunlar hep motivasyon için düzenli spor yapmak için
:)) bu akşam başlarım diye umuyorum o zaman ama akşam eve geldiğim için hafta içi ancak yarım saat yürüyüş :)

Evet canım mümkün olduğunca paylaşım yapmaya özen gösteriyoruz . sporunu yazarken Verano_porteno yu etiketliyorsun o not alıyor
Tamamdır teşekkürler :)

Hoşbuldum merhaba

ben de su sisemi doldurup doldurup duruyorum. bazen icine salatalik, nane, limon dilimi falan da koyuyorum acayip havali oluyo
Evet suyu alkali yapıyor ben de bazen limon bazen karbonat eklerim spor sonrası acayip yap yakıyor

1002 puan mı maşallah :) menüde spor da çok iyi

Kizlar bugunku menum
Sabah: kiymali yumurta
Aksam: 1 er tabak kuru ve pilav
Toplam 1400 kalori
Spor : 1 saat zumba 210 puan
15000 adim 225 puan toplam 435 puan
Spor çok iyi yediklerini götürmüştür götürmese de dengelemiştir :) ama menü çok sağlıklı mı tartışılır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…