- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.921
sen de baya sıkı diyetle gidiyorsun. menü çok güzel canımm.Günaydın
Dün yazamadım bugün yazayım
Kahvaltım acele işim olduğundan 1 haşlanmış yumurta
Öğlen yoğurt
Akşam 4 köfte yoğurt salata.
Sporlarım
7000 adım
2 saat tempolu yürüyüş
10 dk cardıo
15 kat merdıven ınıp çıktım
Verano_porteno
Simit tulumba menü şahane. Bı 60 olsam ufak ufak bende başlarım ama yasaaaakkk bana.Kızlar bugünkü menü
Simit yedim kahvaltı olarak
Öğle okul menüsü
Tulumba tatlısı
Yayla çorba
Barbunya
Dana rosto
Akşam da karnabahar kısır yiyeceğim
Zayıflamam lazım aldı basını gıttı kılolar. 60 a kadar uzak duracağım yasaklardan. 60 dan sonrada tadımlık olcak yıne.sen de baya sıkı diyetle gidiyorsun. menü çok güzel canımm.
bendensin. ben de oruçla baya dengeledim, hem de borçlarım gidiyor yavaş yavaş.. bu hafta tutamam da haftaya pazartesi ve perşembe ben de varım inşallah. Regl ne kötü ya,, haftasonu beni yedikçe yedirdi. Üstüne bir de dün çok gergindim. Kendimi tanıyamadım.Zayıflamam lazım aldı basını gıttı kılolar. 60 a kadar uzak duracağım yasaklardan. 60 dan sonrada tadımlık olcak yıne.
Acıkmıyorumda az yememe rağmen küçülsün mıdem ıyıce.
Regl donemınden ötürü tutamadım oruçlara gerı başlıyorum nasıpse. Pazartesı Perşembe böylede iyi olcak Benım ıcın.
Öyle olsam ne demek kız sen benden zayıfsınooo simit, tulumba,
ayy bende öyle olsam yerim ama..
Ben 95den 58ya inene dek ağzıma koymadım böyle şeyler şimdilik böyle takılıyorum amaSimit tulumba menü şahane. Bı 60 olsam ufak ufak bende başlarım ama yasaaaakkk bana.
Ben de bol bol bacak çalışıyorum, iç bacaklarım kalın.Maşallaaah canımm maşallaaahh :) süpersiiinn böylee devaammmbende artırıcam biraz bölgeseliii özellikle göbek simit bölgesine
Bir tabak pilav mıKizlar bugunku menum
Sabah: kiymali yumurta
Aksam: 1 er tabak kuru ve pilav
Toplam 1400 kalori
Spor : 1 saat zumba 210 puan
15000 adim 225 puan toplam 435 puan
Yedim walla ama iste saat 4 gibi yedim arkasindan da spora gittim burda saat 2 daha yatmadim. Erimistir umarimBir tabak pilav mı
Ben herkes uyuyunca yapıyorum canım.cgdmk kıs sen naptın böyle? hayır evdeki halini düşünüyorum da, sürekli mekik falan çekip, plank yapıyorsun galiba... Diğer aile fertleri ne diyor acaba...
Ben iki mekik çekince oğlum anne yeter spor yapma artık diyor, göbeğime zıplıyor..
Haklısın cnm.ıradede önemlı tabıBaşlamak kolay da devam ettirmesi zor oluyor bir hafta büyük hevesle sporunu yapıyosun sonra bir dilim kek kurabiye yiyince ne diyet kalıyor ne spor
Demı ama ben bıle okuyunca duygulandımayyy ne güzel senden bu cümleleri duymaaaaak
Gecmişolsun cnm.Selam kızlar dğnden beridir yazamıyorum kuzum ateşlendi nöbetteyim arada girmeye çalışıcam. Bu arada diyet uçtu ama yedim de denemez ayakta duracak halim yok
Hepinize iyi geceler
Regl zamanı ıstahımla ılgılı bı problem yaşamıyorum ama uzun sürüyor Benım regl.bendensin. ben de oruçla baya dengeledim, hem de borçlarım gidiyor yavaş yavaş.. bu hafta tutamam da haftaya pazartesi ve perşembe ben de varım inşallah. Regl ne kötü ya,, haftasonu beni yedikçe yedirdi. Üstüne bir de dün çok gergindim. Kendimi tanıyamadım.
Etıketlerı farketmedım ve bu gun cumamıydı dedımD Dennisim @ParteMoralll @medine66
Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Sesiniz solugunuz çıkmıyor. Kilo bildirimi de yapmamissiniz..
:)) bu akşam başlarım diye umuyorum o zaman ama akşam eve geldiğim için hafta içi ancak yarım saat yürüyüş :)Olsun olsuun zaten bunlar hep motivasyon için düzenli spor yapmak için
Tamamdır teşekkürler :)Evet canım mümkün olduğunca paylaşım yapmaya özen gösteriyoruz . sporunu yazarkenVerano_porteno yu etiketliyorsun o not alıyor
Hoşbuldum merhabaHoşgeldinbnnu
Evet suyu alkali yapıyor ben de bazen limon bazen karbonat eklerim spor sonrası acayip yap yakıyorben de su sisemi doldurup doldurup duruyorum. bazen icine salatalik, nane, limon dilimi falan da koyuyorum acayip havali oluyo
1002 puan mı maşallah :) menüde spor da çok iyiGünün özeti
Kahvaltı
Yumurtalı ciğer
Peynir
Yoğurt
Domates
Salatalık
İki avuç çiğ fıstık
Akşam
Sebze yemeği
Yoğurt
Peynir
3100 su
600 bitki çayı
Verano_porteno
1605 bölgesel hareketler 963 puan
2600 adım 39 puan
Toplam 1002 puan
Spor çok iyi yediklerini götürmüştür götürmese de dengelemiştir :) ama menü çok sağlıklı mı tartışılır :)Kizlar bugunku menum
Sabah: kiymali yumurta
Aksam: 1 er tabak kuru ve pilav
Toplam 1400 kalori
Spor : 1 saat zumba 210 puan
15000 adim 225 puan toplam 435 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?