• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Selam kızlar dğnden beridir yazamıyorum kuzum ateşlendi nöbetteyim arada girmeye çalışıcam. Bu arada diyet uçtu ama yedim de denemez ayakta duracak halim yok
Hepinize iyi geceler
cok gecmis olsun tatlim, boyle zamanlarda onemli degil tabi diyet miyet. iyilessin, hemen toparlarsin zaten:)

cgdmk cgdmk yi gruptan cikaralim diom artik ama bu nedir ya, 960 puan diyor gozlerim yuvalarindan cikti resmen:oha: cigdem bize de taktik ver valla isi birakcam sabah aksam spor yapicam hirsimdan:KK70:

kiskancliktan catlamis bi kremsokola gordunuz, aldirmayiniz:))
Tombul bölgelerime çalışıyorum :KK70:
Bugün sabah da yaptım, ikiye böldüm :KK66:
Yattım ben
Edit: hatta öğlen de yürüyüş yaptım

cgdmk cgdmk yi gruptan cikaralim diom artik ama bu nedir ya, 960 puan diyor gozlerim yuvalarindan cikti resmen:oha: cigdem bize de taktik ver valla isi birakcam sabah aksam spor yapicam hirsimdan:KK70:

kiskancliktan catlamis bi kremsokola gordunuz, aldirmayiniz:))
:D :D coştuuu o coştuuuu bi de bi daha o kadar yapamam diyoduuuu hatunn bölgeselden yürümüş gitmiş :D

:KK70: :KK70: coştuuu o coştuuuu bi de bi daha o kadar yapamam diyoduuuu hatunn bölgeselden yürümüş gitmiş :KK70:
Diğerlerini beceremiyorum yaa, totoma zor geliyor :D
Bölgeseller hem eğlenceli hem de etkili, üstüne de puanı cilası :D
Ara ara uyguladığım ve çok etkisini gördüğüm bi program var telde, o yarım kalmıştı. Onu hizlandirdim ve yine kendimce yaptığım mekik ve plank programı vardı yine yarım, kıştan. Hepsini toparlayinca sonuç bu ;)

Diğerlerini beceremiyorum yaa, totoma zor geliyor :KK70:
Bölgeseller hem eğlenceli hem de etkili, üstüne de puanı cilası :KK70:
Ara ara uyguladığım ve çok etkisini gördüğüm bi program var telde, o yarım kalmıştı. Onu hizlandirdim ve yine kendimce yaptığım mekik ve plank programı vardı yine yarım, kıştan. Hepsini toparlayinca sonuç bu :KK66:
Maşallaaah canımm maşallaaahh :) süpersiiinn böylee devaammm :spor: bende artırıcam biraz bölgeseliii özellikle göbek simit bölgesine :işsiz:

cgdmk cgdmk kıs sen naptın böyle? hayır evdeki halini düşünüyorum da, sürekli mekik falan çekip, plank yapıyorsun galiba... Diğer aile fertleri ne diyor acaba...
Ben iki mekik çekince oğlum anne yeter spor yapma artık diyor, göbeğime zıplıyor..

Back