- 7 Mart 2018
- 134
- 251
- 18
- 35
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.901
Geçmiş olsun canımSelam kızlar dğnden beridir yazamıyorum kuzum ateşlendi nöbetteyim arada girmeye çalışıcam. Bu arada diyet uçtu ama yedim de denemez ayakta duracak halim yok
Hepinize iyi geceler
hahaahhah evet organik ya cok zenginimdalından tazee tazee diyosun yaniii
cok gecmis olsun tatlim, boyle zamanlarda onemli degil tabi diyet miyet. iyilessin, hemen toparlarsin zaten:)Selam kızlar dğnden beridir yazamıyorum kuzum ateşlendi nöbetteyim arada girmeye çalışıcam. Bu arada diyet uçtu ama yedim de denemez ayakta duracak halim yok
Hepinize iyi geceler
Tombul bölgelerime çalışıyorumcgdmk yi gruptan cikaralim diom artik ama bu nedir ya, 960 puan diyor gozlerim yuvalarindan cikti resmen cigdem bize de taktik ver valla isi birakcam sabah aksam spor yapicam hirsimdan
kiskancliktan catlamis bi kremsokola gordunuz, aldirmayiniz:))
cgdmk yi gruptan cikaralim diom artik ama bu nedir ya, 960 puan diyor gozlerim yuvalarindan cikti resmen cigdem bize de taktik ver valla isi birakcam sabah aksam spor yapicam hirsimdan
kiskancliktan catlamis bi kremsokola gordunuz, aldirmayiniz:))
Çok çooook geçmiş olsun canımmmSelam kızlar dğnden beridir yazamıyorum kuzum ateşlendi nöbetteyim arada girmeye çalışıcam. Bu arada diyet uçtu ama yedim de denemez ayakta duracak halim yok
Hepinize iyi geceler
Diğerlerini beceremiyorum yaa, totoma zor geliyorcoştuuu o coştuuuu bi de bi daha o kadar yapamam diyoduuuu hatunn bölgeselden yürümüş gitmiş
Maşallaaah canımm maşallaaahh :) süpersiiinn böylee devaammmDiğerlerini beceremiyorum yaa, totoma zor geliyor
Bölgeseller hem eğlenceli hem de etkili, üstüne de puanı cilası
Ara ara uyguladığım ve çok etkisini gördüğüm bi program var telde, o yarım kalmıştı. Onu hizlandirdim ve yine kendimce yaptığım mekik ve plank programı vardı yine yarım, kıştan. Hepsini toparlayinca sonuç bu
harika...Konser kombinim kızlarrrEki Görüntüle 2135550
Teşekkür ederim canımmmmharika...
ooo simit, tulumba,Kızlar bugünkü menü
Simit yedim kahvaltı olarak
Öğle okul menüsü
Tulumba tatlısı
Yayla çorba
Barbunya
Dana rosto
Akşam da karnabahar kısır yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?