Hedef 15 Haziran!

Selam kızlar dğnden beridir yazamıyorum kuzum ateşlendi nöbetteyim arada girmeye çalışıcam. Bu arada diyet uçtu ama yedim de denemez ayakta duracak halim yok
Hepinize iyi geceler
cok gecmis olsun tatlim, boyle zamanlarda onemli degil tabi diyet miyet. iyilessin, hemen toparlarsin zaten:)

Tombul bölgelerime çalışıyorum
Bugün sabah da yaptım, ikiye böldüm
Yattım ben
Edit: hatta öğlen de yürüyüş yaptım

coştuuu o coştuuuu bi de bi daha o kadar yapamam diyoduuuu hatunn bölgeselden yürümüş gitmiş

coştuuu o coştuuuu bi de bi daha o kadar yapamam diyoduuuu hatunn bölgeselden yürümüş gitmiş
Diğerlerini beceremiyorum yaa, totoma zor geliyor
Bölgeseller hem eğlenceli hem de etkili, üstüne de puanı cilası
Ara ara uyguladığım ve çok etkisini gördüğüm bi program var telde, o yarım kalmıştı. Onu hizlandirdim ve yine kendimce yaptığım mekik ve plank programı vardı yine yarım, kıştan. Hepsini toparlayinca sonuç bu

Maşallaaah canımm maşallaaahh :) süpersiiinn böylee devaammm bende artırıcam biraz bölgeseliii özellikle göbek simit bölgesine

cgdmk kıs sen naptın böyle? hayır evdeki halini düşünüyorum da, sürekli mekik falan çekip, plank yapıyorsun galiba... Diğer aile fertleri ne diyor acaba...
Ben iki mekik çekince oğlum anne yeter spor yapma artık diyor, göbeğime zıplıyor..

Günaydın
Dün yazamadım bugün yazayım
Kahvaltım acele işim olduğundan 1 haşlanmış yumurta
Öğlen yoğurt
Akşam 4 köfte yoğurt salata.

Sporlarım
7000 adım
2 saat tempolu yürüyüş
10 dk cardıo
15 kat merdıven ınıp çıktım
Verano_porteno

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…