• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Okudum teşekkürler hoşbuldum :)
Kendimi tanıtayım 27 yaşındayım 1 buçuk yıldır evliyim; mühendisim, çalışıyorum ve evet Haziran'a kadar kilo vermek istiyorum :spor:
Boy : 1.70
Kilo : yarın net söyleyeyim ama 61-62 arasındayım
Hedefim 56-57 olmak
Sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız ?
Super! Kilo bildirimini cuma gunu herkesle birlikte yapabilirsin istersen. baslangic kilosu olarak onu aliriz, olur mu:)

Okudum teşekkürler hoşbuldum :)
Kendimi tanıtayım 27 yaşındayım 1 buçuk yıldır evliyim; mühendisim, çalışıyorum ve evet Haziran'a kadar kilo vermek istiyorum :spor:
Boy : 1.70
Kilo : yarın net söyleyeyim ama 61-62 arasındayım
Hedefim 56-57 olmak
Sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız ?
Hoşgelddiin aramızaa ;)

Super! Kilo bildirimini cuma gunu herkesle birlikte yapabilirsin istersen. baslangic kilosu olarak onu aliriz, olur mu:)
Olur tabiki
Ben hafta içi her gün 30 dakikalık evde yürüyüş bandını kullanırım diye düşündüm hafta sonları da 1 saat yürüyüş ve sağlıklı beslenme programı planladım
Hayatımda zaten ekmek şeker yok bakalım sonuçlar nasıl olacak :)

Başlamak kolay da devam ettirmesi zor oluyor bir hafta büyük hevesle sporunu yapıyosun sonra bir dilim kek kurabiye yiyince ne diyet kalıyor ne spor
Orada aslında bırakmamak lazım ufak tefek kaçamaklar olur vücut kıtlık çekmez nefis köreltmek gibi birşeydir o , bırakmamak gerek , benim de en çok zorlandığım dönem regl dönemidir :işsiz:

Back