- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.881
spor yapiyosan gunluk spor bildirimineOlur tabiki
Ben hafta içi her gün 30 dakikalık evde yürüyüş bandını kullanırım diye düşündüm hafta sonları da 1 saat yürüyüş ve sağlıklı beslenme programı planladım
Hayatımda zaten ekmek şeker yok bakalım sonuçlar nasıl olacak :)
ayyy ne güzel senden bu cümleleri duymaaaaakBende üşengecim aslında ama bı yerden başlamak lazım
Ooovvv ben zinde kalacak , sağlıklı beslenmeyle de kilo verecek kadar yürüyüş yaparım sadece :) günde max 240 puan alırım sanırım :)spor yapiyosan gunluk spor bildirimineVerano_porteno yu etiketliyip spor yarisina katilabilirsin:) yalniz acayip disli rakipler var aklinda olsun:))
Olsun olsuun zaten bunlar hep motivasyon için düzenli spor yapmak içinOoovvv ben zinde kalacak , sağlıklı beslenmeyle de kilo verecek kadar yürüyüş yaparım sadece :) günde max 240 puan alırım sanırım :)
Evet canım mümkün olduğunca paylaşım yapmaya özen gösteriyoruz . sporunu yazarkenYediklerimizi ve sporlarımızı liste halinde yazıyor muyuz acaba , diğer sayfalarda göremedim ama gözden mi kaçırdım , yoksa sadece kilo ve spor bildirimi mi ?
gaza getiriyosun beni cigdeeem, kat tuvaletine gidip squat yapicam simdi
Ben de senin gibi o kısır döngüyü yaşadım, üç ay sonra da bıraktı. Ama emsin yeter ki 100kilo olayım da deme sonra bak benim gibi vermeye çalışırsın :SKeşke emzirseydim de 100 kilo olsaydımneredeyse hiç emmedi, emmedikçe süt gelmedi süt gelmediği için emmedi böyle böyle çekildi sütüm çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor
20 şer den üç set yaptım üç farklı hareketBolgesel kac tanedir mesela yada sure olarak ne kadardir
süpeeeeerKonser kombinim kızlarrrEki Görüntüle 2135550
canım biraz zorlaa kendini 800 ml çok az . bende eskiden öyleydim 1 bardak bile zor içerdim şimdi koyuyorum gözümün önüne şişeyiii susamasam bile bi iki yudum alıyorum ve ne zamandır 2,5 lt nin altına pek düşmüyorumBugün sadece 800 ml su içebildim napıcam ben suyla aramı bilemedim
Tişikkir idiriimmmmmmsüpeeeeer
bende bugün onu yaptımmben de su sisemi doldurup doldurup duruyorum. bazen icine salatalik, nane, limon dilimi falan da koyuyorum acayip havali oluyo
bizim bolumun onunde portakal agaci var, o yuzden son zamanlarda genelde portakal dilimli oluyo suyumbende bugün onu yaptımmnane,salatalık,limon gayet güzel oldu benceee
dalından tazee tazee diyosun yaniiibizim bolumun onunde portakal agaci var, o yuzden son zamanlarda genelde portakal dilimli oluyo suyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?