- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
- #1.841
bölgesel hareketlere gelcok yoruyo hain cardio, fazla puan alcak kadar yapamioz sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bölgesel hareketlere gelcok yoruyo hain cardio, fazla puan alcak kadar yapamioz sonra
gaza getiriyosun beni cigdeeem, kat tuvaletine gidip squat yapicam simdibölgesel hareketlere gel
Bakalım yavaş yavaş alıştırmalar yapmaya başlarız yakında. Bu arada kurallarınızı okuyayım disiplin önemliHavalar ısındı artık.bebegin karnını doyurup altını temızledıkten sonra yuruyebılırsın hem bebişede iyi gelır temiz hava
50 puan canim ekliyim miVerano_porteno canım 1o dakika cardio kac puan oluyordu
Keşke emzirseydim de 100 kilo olsaydım neredeyse hiç emmedi, emmedikçe süt gelmedi süt gelmediği için emmedi böyle böyle çekildi sütüm çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyorOyyy çok küçük, maaşallah. Emziriyor musun
Hosgeldin canim:) cok kati kurallarimiz yok valla, oku sen gene tabi deBakalım yavaş yavaş alıştırmalar yapmaya başlarız yakında. Bu arada kurallarınızı okuyayım disiplin önemli
evet canım ekle birkac gündur hareket etmiyorum çok zorlandım anca okadar yarın yine başlicam inşallah50 puan canim ekliyim mi
Kurallara bayıldım o zaman Cuma günü kilo vs yazayım karışıklık olmasın. Sohbetiniz bol olsunHosgeldin canim:) cok kati kurallarimiz yok valla, oku sen gene tabi de
Bolgesel kac tanedir mesela yada sure olarak ne kadardirVerano_porteno bugün 20 squat 20 mekik biraz da bölgesel çalıştım
tabikii, hosgeldin:) ilk sayfadan kurallarimizi okuyabilirsin:)Merhabalar grupta yer var mı size katılabilir miyim
Okudum teşekkürler hoşbuldum :)tabikii, hosgeldin:) ilk sayfadan kurallarimizi okuyabilirsin:)
Neresi orası :))ay kizlar burda hava acayip isindi su anda 36 derece mesela napcam ben yaaa, aksam yuruyuslerini yuzmeye mi cevirsem yavastan
Burda hala karla karisik yagmur fln var saka gibi yaaay kizlar burda hava acayip isindi su anda 36 derece mesela napcam ben yaaa, aksam yuruyuslerini yuzmeye mi cevirsem yavastan