- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.861
Callaneticse de pilates muamelesi yapiorum canim toplam 295 puan ekliorumVerano_porteno cnm 70 dk tempolu yürüyüş,40 dk callanetıcs
Arizona çollerinde bir cicek oNeresi orası :))
amerika'da allahin unuttugu bi yerNeresi orası :))
Super! Kilo bildirimini cuma gunu herkesle birlikte yapabilirsin istersen. baslangic kilosu olarak onu aliriz, olur mu:)Okudum teşekkürler hoşbuldum :)
Kendimi tanıtayım 27 yaşındayım 1 buçuk yıldır evliyim; mühendisim, çalışıyorum ve evet Haziran'a kadar kilo vermek istiyorum
Boy : 1.70
Kilo : yarın net söyleyeyim ama 61-62 arasındayım
Hedefim 56-57 olmak
Sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız ?
callaneticse saksi muamelesi yapamazsin verano!Callaneticse de pilates muamelesi yapiorum canim toplam 295 puan ekliorum
Ben hiç yapmadım nasıl bişe. Bölgesel mi çalıştırıyorcallaneticse saksi muamelesi yapamazsin verano!
bir nevi agir cekim pilates diyim:))Ben hiç yapmadım nasıl bişe. Bölgesel mi çalıştırıyor
Tamamdır tatlım.elıne sağlıkCallaneticse de pilates muamelesi yapiorum canim toplam 295 puan ekliorum
Pilatesi seviyorum ama sıkıcı geliyor ya. Ama en etkili sporlardan bencebir nevi agir cekim pilates diyim:))
callaneticse saksi muamelesi yapamazsin verano!
Inceltıyor cnm.hemde kısa zamandaBen hiç yapmadım nasıl bişe. Bölgesel mi çalıştırıyor
Ay ne güzel ya bravo. Ben evde dizin gibi bi disiplinle yapamam spor.Inceltıyor cnm.hemde kısa zamanda
Hoşgelddiin aramızaaOkudum teşekkürler hoşbuldum :)
Kendimi tanıtayım 27 yaşındayım 1 buçuk yıldır evliyim; mühendisim, çalışıyorum ve evet Haziran'a kadar kilo vermek istiyorum
Boy : 1.70
Kilo : yarın net söyleyeyim ama 61-62 arasındayım
Hedefim 56-57 olmak
Sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız ?
ben de sikiliom ya pilateste, 10 kere kolunu indir kaldir falan... ama yapicaz mecbuuurPilatesi seviyorum ama sıkıcı geliyor ya. Ama en etkili sporlardan bence
Olur tabikiSuper! Kilo bildirimini cuma gunu herkesle birlikte yapabilirsin istersen. baslangic kilosu olarak onu aliriz, olur mu:)
Hoşbuldum merhabalarHoşgelddiin aramızaa
Bende üşengecim aslında ama bı yerden başlamak lazımAy ne güzel ya bravo. Ben evde dizin gibi bi disiplinle yapamam spor.
Başlamak kolay da devam ettirmesi zor oluyor bir hafta büyük hevesle sporunu yapıyosun sonra bir dilim kek kurabiye yiyince ne diyet kalıyor ne sporBende üşengecim aslında ama bı yerden başlamak lazım
Pilatesi seviyorum ama sıkıcı geliyor ya. Ama en etkili sporlardan bence
Kesinlikle ben de sıkılıyorum spor dediğinde ter atmalısın koş hareket et gibi geliyor banaben de sikiliom ya pilateste, 10 kere kolunu indir kaldir falan... ama yapicaz mecbuuur
Orada aslında bırakmamak lazım ufak tefek kaçamaklar olur vücut kıtlık çekmez nefis köreltmek gibi birşeydir o , bırakmamak gerek , benim de en çok zorlandığım dönem regl dönemidirBaşlamak kolay da devam ettirmesi zor oluyor bir hafta büyük hevesle sporunu yapıyosun sonra bir dilim kek kurabiye yiyince ne diyet kalıyor ne spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?