- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.841
cok yoruyo hain cardio, fazla puan alcak kadar yapamioz sonra
gaza getiriyosun beni cigdeeem, kat tuvaletine gidip squat yapicam simdibölgesel hareketlere gel
Bakalım yavaş yavaş alıştırmalar yapmaya başlarız yakında. Bu arada kurallarınızı okuyayım disiplin önemliHavalar ısındı artık.bebegin karnını doyurup altını temızledıkten sonra yuruyebılırsın hem bebişede iyi gelır temiz hava
50 puan canim ekliyim mi
Keşke emzirseydim de 100 kilo olsaydımOyyy çok küçük, maaşallah. Emziriyor musun
Hosgeldin canim:) cok kati kurallarimiz yok valla, oku sen gene tabi deBakalım yavaş yavaş alıştırmalar yapmaya başlarız yakında. Bu arada kurallarınızı okuyayım disiplin önemli
evet canım ekle50 puan canim ekliyim mi
Kurallara bayıldımHosgeldin canim:) cok kati kurallarimiz yok valla, oku sen gene tabi de
Bolgesel kac tanedir mesela yada sure olarak ne kadardirVerano_porteno bugün 20 squat 20 mekik biraz da bölgesel çalıştım
tabikii, hosgeldin:) ilk sayfadan kurallarimizi okuyabilirsin:)Merhabalar grupta yer var mı size katılabilir miyim
Okudum teşekkürler hoşbuldum :)tabikii, hosgeldin:) ilk sayfadan kurallarimizi okuyabilirsin:)
Neresi orası :))ay kizlar burda hava acayip isindi su anda 36 derece meselanapcam ben yaaa, aksam yuruyuslerini yuzmeye mi cevirsem yavastan
Burda hala karla karisik yagmur fln var saka gibi yaaay kizlar burda hava acayip isindi su anda 36 derece meselanapcam ben yaaa, aksam yuruyuslerini yuzmeye mi cevirsem yavastan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?