• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Hoşgeldin canım, bir kaç arkadaş ortak kurduk grubu. Tamam derlerse ve dişli, azimli, bizi zorlayacaksan gelebilirsin:KK66:
Gerçekten mi yaa çok sağol :halay: yemek yememe konusunda çok dişliyim ama egzersiz yapamıyorum daha üç ayını bitirmiş bi bebeğim var gündüzleri hep onunla meşgul oluyorum :anne:

Gerçekten mi yaa çok sağol :halay: yemek yememe konusunda çok dişliyim ama egzersiz yapamıyorum daha üç ayını bitirmiş bi bebeğim var gündüzleri hep onunla meşgul oluyorum :anne:
Havalar ısındı artık.bebegin karnını doyurup altını temızledıkten sonra yuruyebılırsın hem bebişede iyi gelır temiz hava Hoppa

Verano_porteno Verano_porteno 09/04/2018 sporu -
5000 adım = 75 puan
10 dakika leslie = 30 puan
50 squat = puanı yok o_O
toplam=105 puan

cgdmk cgdmk 2 lt su fiks canım etiketlememe gerek var mı her gün seni:eğlence:
Squatin 5 tanesi 3 puan 50 tanesi 30 puan yani 135 puandasin canim. Sonucu degistirmeyecegi icin yeniden etiketlememis olabilirim. Notlarimda 83 puanin var cunku. Kus bakma canim

Bolca tavuk,et, balık, yumurta,peynir, yoğurt yiyebilirsin. kuru fasulye ve mercimeği bi tencere yiyebilirsin mesela. Zeytin istediğin kadar. Patates, bezelye ve pişmiş havuç dışındaki tümmm sebzeler de senin :KK66:
Kac gundur kuru fasulye aseriorum. Dun islattim bugun yapiorum yanina tursu bile aldim ozellikle

Back