- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.821
Çok iyi oldu bu iddialasmaSizi bos birakmaya gelmio ki , bundan sonra bole
Aynen ya salona gitmemek icin bahane ararken , puan hesabi yapip gaza gelip yola koyuluorum.Çok iyi oldu bu iddialasma
Sayenizde bütün kışı yerinde oturarak geçiren totomu kaldırdınız
evet ne yazik ki... somon baligi, pirinc ve yag yuzunden zaten salata 850 kalori falan. aksam da kefir, tavuk (derili) falan eklenince pek az yapmiyoHafif bi menü gibi görünüyor ama 1800 kalori
Bilgisayarindaysa direk sag alttan dosya yukle diyebilirsin tatlim. Resim URL'si netten yuklemek icin.Bir türlü şuraya foto atamiyorum arkadaş!
Resim URL si yazan yere ne yazıyorsunuz?
Sen hem sporda 2. Ol, hem de yapmayın de. Yalnız ben en az 500 puanlık yoruldum, ter attım. Puana bak 135. Neyse önemli değil önemli olan sıkılaşmak spor yapmakyaaa bugun spor yapmasaydiniz bariii, ben aksam sinemaya gidicem cunku spora vaktim kalmicak
sst kolera taktik vericem caktirma. bolgesel hareketler cok puan ediyo bak, 200 tane yapiverirsin hemencecik, hooop sana 120 puan:))Sen hem sporda 2. Ol, hem de yapmayın de. Yalnız ben en az 500 puanlık yoruldum, ter attım. Puana bak 135. Neyse önemli değil önemli olan sıkılaşmak spor yapmak
185 puan yapio canim ekliorumVerano_porteno
45 dk aerobik (step puanından hesaplanıyor)
250 ip atlama
Hesaplayamadım canım kusura bakma
Bittim çok ağır bi aerobikti valla.
Şahane, spor yapıldıkça çok hoşuma gidiyor ciddenIyı akşamlar kızlar
Yedıklerım
Sabah
Kuru fasulye,yumurta harıc Karatay kahvaltısı
Akşam
Sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan,mercımek çorba
Su
2,2
Sporu bırazdan yazarım kızlar .21 gun şeker dıyetı yapmışken 21 günlük callen e de başlayayım dedım.onu tamamlayıp toplu yazarım
Yok canım telden giriyorum. HallettimBilgisayarindaysa direk sag alttan dosya yukle diyebilirsin tatlim. Resim URL'si netten yuklemek icin.
Sinemaya gitmeyi de ekle yürüyerek gidersenyaaa bugun spor yapmasaydiniz bariii, ben aksam sinemaya gidicem cunku spora vaktim kalmicak
At canım at, gidemiyoruz bari biz de oraların dağını taşını görelimcgdmk ne guzelmis cektigin fotolar ya acayip ozendim ben de size arizona daglarindan foto atarim artik
Kesinlikle canımSen hem sporda 2. Ol, hem de yapmayın de. Yalnız ben en az 500 puanlık yoruldum, ter attım. Puana bak 135. Neyse önemli değil önemli olan sıkılaşmak spor yapmak
sst kolera taktik vericem caktirma. bolgesel hareketler cok puan ediyo bak, 200 tane yapiverirsin hemencecik, hooop sana 120 puan:))
cok yoruyo hain cardio, fazla puan alcak kadar yapamioz sonrabenim yaptığım gibi.
Ama cidden çok etkili. Ben cardio falan yapamam zaten, totoya ters
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?