• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

2lt nin altında içtiğin zamanlar haber edersen gerek yok :KK66:
Ayrıca evet senden bahsettim, tekrar konusu acilmisken tebrikler rakibem. İlk haftada onluk basamak değiştiren ilk ve tek isimsin :KK9:60lardan 50lere inmissin:halay:
Darısı başıma :KK45:
teşekkür ederim canım, senin gibi 2 kilodan fazla vermenin de darısı benim başıma inşallah :dua:
akşam leslie yaptım, squat yaptım
kendimce işte :işsiz:
bu öğlen sol dizim çekiyo sanki :ruh:
bir de bağırsak problemim, Allahım şiştim :anneadayı: te böyle oldum :eek:

Bolca tavuk,et, balık, yumurta,peynir, yoğurt yiyebilirsin. kuru fasulye ve mercimeği bi tencere yiyebilirsin mesela. Zeytin istediğin kadar. Patates, bezelye ve pişmiş havuç dışındaki tümmm sebzeler de senin :KK66:
kuru fasulye serbestmi cnm.serbest de bu gun başlamışım bende:KK70:
Dosya yükle ye bastıktan sonra altta fotoğraf cek veya Arsıvden yükle yazıyor bende.bılmıyorum sende neden çıkmıyor.telefonla alakalı herhalde:KK51:

teşekkür ederim canım, senin gibi 2 kilodan fazla vermenin de darısı benim başıma inşallah :dua:
akşam leslie yaptım, squat yaptım
kendimce işte :işsiz:
bu öğlen sol dizim çekiyo sanki :ruh:
bir de bağırsak problemim, Allahım şiştim :anneadayı: te böyle oldum :eek:
Bağırsak problemini halletmen lazım yoksa kilo vermen zorlaşır gittikçe, yine iyi veriyorsun aslında sen. Benimkiler ödemdi, ondan kolay gitti. Bu hafta -800 kabulüm :süslü:

kuru fasulye serbestmi cnm.serbest de bu gun başlamışım bende:KK70:
Dosya yükle ye bastıktan sonra altta fotoğraf cek veya Arsıvden yükle yazıyor bende.bılmıyorum sende neden çıkmıyor.telefonla alakalı herhalde:KK51:
Kuru fasulyenin dibini bulabilirsin canım :D canan hoca bi mercimeği bi kuru fasulyeyi çok seviyor :D
Başla sen başla, 20 gün var 1 mayısa. Akşama da ona göre ye, bak bunu oruç gibi düşün. Dilini bile surmiceksin :KK20:
20 günün sonunda da farki göreceksin ;)

Bende hiç bi yazı çıkmıyor ki:KK42:

Deneme bir ki
IMG-20180407-WA0018.jpg
IMG-20180407-WA0018.jpg

Kuru fasulyenin dibini bulabilirsin canım :KK70: canan hoca bi mercimeği bi kuru fasulyeyi çok seviyor :KK70:
Başla sen başla, 20 gün var 1 mayısa. Akşama da ona göre ye, bak bunu oruç gibi düşün. Dilini bile surmiceksin :KK20:
20 günün sonunda da farki göreceksin :KK66:

Bende hiç bi yazı çıkmıyor ki:KK42:
Tamamdır cnm ben söz verırsem tutarım:KK59:
Sabah kuru fasulye yemiştim sende baklıyat yasak dıyınce dedım bu gun yandı yoksa meyve yemedım zaten şekerde kullanmıyorum.akşamada sebzelerı közledım hazır zaten yoğurtlu sarımsağı kaldı acıkırsam yerım.21 gun sonra degışıklık olmazsa bulurum senı ama:KK70:

Tamamdır cnm ben söz verırsem tutarım:KK59:
Sabah kuru fasulye yemiştim sende baklıyat yasak dıyınce dedım bu gun yandı yoksa meyve yemedım zaten şekerde kullanmıyorum.akşamada sebzelerı közledım hazır zaten yoğurtlu sarımsağı kaldı acıkırsam yerım.21 gun sonra degışıklık olmazsa bulurum senı ama:KK70:
:D seyyy ben o gün memlekete gidecem

Back