- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
- #1.761
Bir türlü şuraya foto atamiyorum arkadaş!
Resim URL si yazan yere ne yazıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meyveler, gün kurusu yasakCnm gördüm de unuttum cevap yazmayı.
Bende senden detay isteyecektım.pilav,un,sofra sekerı tuketmıyorum ben zaten.sanırım meyvede yasak.başka ne yasak tam olarak yazarsan bırlıkte yapabılırız
Günaydın canım.Günaydın arkadaşlar.Musmutlu bır gününüz olsun
Çocukları okula bıraktım şimdi temızlık yapayım.sonrada börek yapıcam kendımede patlıcan aldım közleyip sögürtme yapayım dıyorum.
Öğleden sonra fırsat buldukça yazarım
daha geriye yenecek ne kaldı kiMeyveler, gün kurusu yasak
Bulgur
Buğday
Lahmacun
Nohut
Kuru Börülce
Tarhana
Kuru bakla
Bezelye
Balıktan sonra yenilmesine izin verilen tahin helvası
Sınırlıların hepsi yasak
ve zaten yasak olanlar
geçenlerde tuttum öyle sahur da iftarda çok dengeli yedim ve hafif hissettim kendimi. öyle yaparım diyorum bakalım.Cnm oruç tutttuktan sonra iftarda kendını frenleyebılıyorsan en iyi cözum olur.gördugum kadarı ıftarda ne bulursa gömuyor da ondan şeyettim
geçmiş olsun. Bu ara salgın bu galiba..Günaydın kızlar
Sabah otlu omlet
Zeytin
Peynir yedin
Çok fena grip oldım yatıyorum benden hayır yok bugün
ben aç ama gururluyum sokolam
bu ne spor aşkı kızlar.benden paso sıze yetışemeyecem,kapışın bakalım sporseverler
Ayağın ıyıleştımı cnm
geçmiişş olsuuuun canımmGünaydın kızlar
Sabah otlu omlet
Zeytin
Peynir yedin
tamamdır cnm.ben yarın başlıyorum o zaman zcunku sabah dünden kalan kuru vardı onu yedimMeyveler, gün kurusu yasak
Bulgur
Buğday
Lahmacun
Nohut
Kuru Börülce
Tarhana
Kuru bakla
Bezelye
Balıktan sonra yenilmesine izin verilen tahin helvası
Sınırlıların hepsi yasak
ve zaten yasak olanlar
Evet közlenmiş patlıcan biber domates hepsını salata gıbı yapıyorum üçüne bıraz sarımsak yada uzerıne sarımsaklı yoğurt.Günaydın canım.
Söğürtme dediğin közlenmiş patlıcan salatası mı?
Yumurta,et,sebze,yoğurt,balık, gıbı gıbıdaha geriye yenecek ne kaldı ki
gecmişolsun cnmGünaydın kızlar
Sabah otlu omlet
Zeytin
Peynir yedin
canımm ben adımı göremedim, dün seni etiketlemiştim ama5- 8 Nisan Haftasi Spor puanlari
kremsokola 1217puan
@terrycandy 147 puan
Verano_porteno 413 puan
@ParteMoralll 235 puan
@game_over 200 puan
pegasus07 968 puan
B bilinmeyenkullanici 1064puan
@kolera88 457puan
sueno34 346 puan
@gonulll 860 puan
hatelove 598.5 puan
Zmnesrin 135 puan
@seyda586 135puan
cgdmk 1707puan
cgdmk bu hafta +3 puan alacak
kremsokola +2 puan
B bilinmeyenkullanici +1 puan
Bundan sonraki puanlar yeni haftaya eklenecek bayanlar kaldirin totolari sifirdan baslioruz
çok çok teşekkürlerrrreveeet puanlar guncellendi, gozumden kacan varsa lutfen soyleyin kizlar:) Su anki duruma gore haftalik siralama su sekilde:
1. cgdmk
2. degisimdonusum
3. hatelove
Kilo veren herkesi ama ozellikle de yukaridaki ucluyu cok cok tebrik ederim
Yanlislik yapmistim duzelttim, pardon:))
Bi rakibim en sonuncu, diğer rakibim de onluk basamak değiştiren tek isim. Enlerle, teklerle yarışıyorum, işim zor
Kime gidiyorsun foto bekleriz ona göreKızlarrrrr akşam konsere gidiyorummm dün tulum almıştım yeri olsa da giysem diyordum hemen yeri geldi
Cnm cevapla yazan yerın yanında dosya yükle yazıyor ordan atabılırsın fotoBir türlü şuraya foto atamiyorum arkadaş!
Ay valla bilmiyorum arkadaşın bileti varmış gel dedi kimin konseri demedimKime gidiyorsun foto bekleriz ona göre
Bolca tavuk,et, balık, yumurta,peynir, yoğurt yiyebilirsin. kuru fasulye ve mercimeği bi tencere yiyebilirsin mesela. Zeytin istediğin kadar. Patates, bezelye ve pişmiş havuç dışındaki tümmm sebzeler de senindaha geriye yenecek ne kaldı ki
Geçmiş olsun, dikkat et. Havalar dengesiz.Günaydın kızlar
Sabah otlu omlet
Zeytin
Peynir yedin
Oraya tıkladığımda hiç bir şey açılmıyor. Benim telde bi program falan mı eksik acaba?Cnm cevapla yazan yerın yanında dosya yükle yazıyor ordan atabılırsın foto
2lt nin altında içtiğin zamanlar haber edersen gerek yokVerano_porteno 09/04/2018 sporu -
5000 adım = 75 puan
10 dakika leslie = 30 puan
50 squat = puanı yok
toplam=105 puan
cgdmk 2 lt su fiks canım etiketlememe gerek var mı her gün seni