- 2 Nisan 2018
- 411
- 1.078
- 113
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.781
teşekkür ederim canım, senin gibi 2 kilodan fazla vermenin de darısı benim başıma inşallah2lt nin altında içtiğin zamanlar haber edersen gerek yok
Ayrıca evet senden bahsettim, tekrar konusu acilmisken tebrikler rakibem. İlk haftada onluk basamak değiştiren ilk ve tek isimsin60lardan 50lere inmissin
Darısı başıma
kuru fasulye serbestmi cnm.serbest de bu gun başlamışım bendeBolca tavuk,et, balık, yumurta,peynir, yoğurt yiyebilirsin. kuru fasulye ve mercimeği bi tencere yiyebilirsin mesela. Zeytin istediğin kadar. Patates, bezelye ve pişmiş havuç dışındaki tümmm sebzeler de senin
Bağırsak problemini halletmen lazım yoksa kilo vermen zorlaşır gittikçe, yine iyi veriyorsun aslında sen. Benimkiler ödemdi, ondan kolay gitti. Bu hafta -800 kabulümteşekkür ederim canım, senin gibi 2 kilodan fazla vermenin de darısı benim başıma inşallah
akşam leslie yaptım, squat yaptım
kendimce işte
bu öğlen sol dizim çekiyo sanki
bir de bağırsak problemim, Allahım şiştimte böyle oldum
Kuru fasulyenin dibini bulabilirsin canımkuru fasulye serbestmi cnm.serbest de bu gun başlamışım bende
Dosya yükle ye bastıktan sonra altta fotoğraf cek veya Arsıvden yükle yazıyor bende.bılmıyorum sende neden çıkmıyor.telefonla alakalı herhalde
hoşgeldiinnnnYaa ne güzel burası aktif ben de katılayım mı aranıza
yaa çokk güzelmişş özledim oralarııEki Görüntüle 2135287 Bu arada denemişken halfetinin bi köyünü atayım dedim.
Bu da HalfetiEki Görüntüle 2135287 Eki Görüntüle 2135288 Eki Görüntüle 2135290 ve Balıklıgöl
Daha önce bulundun mu buralarda canımyaa çokk güzelmişş özledim oralarıı
Tamamdır cnm ben söz verırsem tutarımKuru fasulyenin dibini bulabilirsin canımcanan hoca bi mercimeği bi kuru fasulyeyi çok seviyor
Başla sen başla, 20 gün var 1 mayısa. Akşama da ona göre ye, bak bunu oruç gibi düşün. Dilini bile surmiceksin
20 günün sonunda da farki göreceksin
Bende hiç bi yazı çıkmıyor ki
Cok güzel cnm.ne ıyı ettın görmüş oldukEki Görüntüle 2135287 Bu arada denemişken halfetinin bi köyünü atayım dedim.
Bu da HalfetiEki Görüntüle 2135287 Eki Görüntüle 2135288 Eki Görüntüle 2135290 ve Balıklıgöl
Hoşgeldin canım, bir kaç arkadaş ortak kurduk grubu. Tamam derlerse ve dişli, azimli, bizi zorlayacaksan gelebilirsinYaa ne güzel burası aktif ben de katılayım mı aranıza
Tamamdır cnm ben söz verırsem tutarım
Sabah kuru fasulye yemiştim sende baklıyat yasak dıyınce dedım bu gun yandı yoksa meyve yemedım zaten şekerde kullanmıyorum.akşamada sebzelerı közledım hazır zaten yoğurtlu sarımsağı kaldı acıkırsam yerım.21 gun sonra degışıklık olmazsa bulurum senı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?