• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Günaydın güzellikler
Bizim evde bu aralar misafir eksik olmuyor haliyle hamur işide almış başını gidiyor engel olamıyorum irade sıfır birkac gün daha böyle giderse verdiğim üç kiloyuda geri alıcam
Ben bugün 20 günlük şekersiz, unsuz, pilavsiz vs kısaca kacamaksiz sürece başladım. 1 mayısa kadar yok. Bana eşlik edebilirsin. pegasus07 pegasus07 a da söyledim ama sanırım görmedi.

Ben bugün 20 günlük şekersiz, unsuz, pilavsiz vs kısaca kacamaksiz sürece başladım. 1 mayısa kadar yok. Bana eşlik edebilirsin. pegasus07 pegasus07 a da söyledim ama sanırım görmedi.
Cnm gördüm de unuttum cevap yazmayı.:eek:
Bende senden detay isteyecektım.pilav,un,sofra sekerı tuketmıyorum ben zaten.sanırım meyvede yasak.başka ne yasak tam olarak yazarsan bırlıkte yapabılırız:KK15:

Günaydın güzellikler
Bizim evde bu aralar misafir eksik olmuyor haliyle hamur işide almış başını gidiyor engel olamıyorum irade sıfır birkac gün daha böyle giderse verdiğim üç kiloyuda geri alıcam
Cnm böregın yanında kendınde yıyebılecegın yemekler yapabılsen kaçamaktan kurtulursun ❤️

Back