• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

irade karin doyurmuyo pegasuuuus:KK70:
:KK70:ben aç ama gururluyum sokolam :KK53:

Tamam canım 3 puan dediğin nedir ki :KK70:
anlaştık cnm gel sarılalım:KK68:

Yarın geceden ıtıbaren eşimle bırlıkte spor yapacağız. Eşim zaten hep dıyet ve spor halınde. Ben ona ayak uydurmuş olacağım.
Bugün sankı bıraz fazla kaçtı gıbı yedıklerım.

Sabah
Bıraz sucuklu yumurta
Domates salatık
Zeytın peynır

Öğlen
Bol bol yeşillıklı kısır

Akşam
Fırında kuzu eti.
Salata
Yoğurt

cgdmk cgdmk 2.5 lt su içtim suana kadar. Daha da içerim.

Gündüz sadece yürüyüş yapabıldım. Sımdı çocuklar uyumak uZere bende spora başlayacağım.
Afıyet olsun cnm.❤️
-4 u bulamayanlar da var sokola :KK70: ne aci bana laf sokacak adam bile yok arkamda
:KK70::KK70:
Sabah 1 haşlanmış yumurta,bir biber,birkaç zeytin
Akşam biraz cacık,yarım kase kadar pirinç pilavı(8-9 kaşık yapıyor) bir o kadar da kuru fasulye. Ekmeksiz bitirdim buraya kadar güzel
Bir saat önce yaklaşık 150 kalorilik bonibon yedim :KK43: bugün az yedim ondan acıktım gözüm döndü. Neyse çok bir şey değil. Spor yapamıyorum sınavlar falan onlarla uğraşıyorum geçen de squatta zorlamışım bacaklarım hala ağrıyor
yumurtayı 2 yap ve zeytınden korkma,pılavı çıkar kuruyu doyana kadar ye,ekmegı unut bonınonu eve sokma.o zaman 14 günde 3 kıloyu cok rahat verırsın:KK75:

su şuan 2,5 lt bitti canımm cgdmk cgdmk
spora gelirseeek efeeniimm Verano_porteno Verano_porteno
70 dk tempolu yürüyüş : 175p
15 dk leslie : 45p
25 dk jillian : 100 p
10 dk ağırlık : 35 p
160 sn plank : 53 p toplam : 408 puaaaan :halay:
bu ne spor aşkı kızlar.benden paso sıze yetışemeyecem,kapışın bakalım sporseverler:rolleyes:
Ayağın ıyıleştımı cnm

:KK70:ben aç ama gururluyum sokolam :KK53:

anlaştık cnm gel sarılalım:KK68:

Afıyet olsun cnm.❤️

:KK70::KK70:
yumurtayı 2 yap ve zeytınden korkma,pılavı çıkar kuruyu doyana kadar ye,ekmegı unut bonınonu eve sokma.o zaman 14 günde 3 kıloyu cok rahat verırsın:KK75:

bu ne spor aşkı kızlar.benden paso sıze yetışemeyecem,kapışın bakalım sporseverler:rolleyes:
Ayağın ıyıleştımı cnm
Ole deme pegasuscum sen de bi piknige gider farki kaparsin

Bu yogacilarin ondan beli kalin oluo demekki. Handstand de yapmayiver. Ya sokolacim istedigim vucudu yapan spor yok, sporla olmicak bu estetige yonelelim:KK70:
valla ben senelerdir liposuction oncesi sonrasi resimlerine bakip duruom. Basenlerden aldirip dudaklarima koydursam, bi tasla iki kus olur valla:KK70:

valla ben senelerdir liposuction oncesi sonrasi resimlerine bakip duruom. Basenlerden aldirip dudaklarima koydursam, bi tasla iki kus olur valla:KK70:
Ben de gecen bi doktor paylasmis, inanamadim kadin simit gobek ne varsa aldirip popoya koydurmus. Popo guzel olmus disa dogru dik, ne ugrasioz dedim yaaa. Ben belimi inceltsem popom duz kalio, agirlik yapsam pazumlarim cikio. Baldirlar zaten tontik

Ben de gecen bi doktor paylasmis, inanamadim kadin simit gobek ne varsa aldirip popoya koydurmus. Popo guzel olmus disa dogru dik, ne ugrasioz dedim yaaa. Ben belimi inceltsem popom duz kalio, agirlik yapsam pazumlarim cikio. Baldirlar zaten tontik
brazillian butt lift diye bisi var dedigin ona benziyo. acayip guzel oluyo valla popolar yaaaa. biz burda ugrasalim duralim:mad:

Bugunu menum
Oglen: ton balikli, somonlu salata - icinde pirinc de vardi
Aksam: Tavuklu salata, 1 izgara tavuk but, 1 bardak kefir
Ara: Protein tozlu cilekli smoothie
Toplam: 1800 kalori

Back