- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.741
270 puan ekledim sokolacim. Ben de ac yatiorum bugun uyuyabilirsemAy yatana kadar daha spor yapar miyim dedim ama halim kalmadi valla. Bugunku sporumVerano_porteno
1 saat yoga
Yarim saat bisiklet
Hafif bi menü gibi görünüyor ama 1800 kaloriBugunu menum
Oglen: ton balikli, somonlu salata - icinde pirinc de vardi
Aksam: Tavuklu salata, 1 izgara tavuk but, 1 bardak kefir
Ara: Protein tozlu cilekli smoothie
Toplam: 1800 kalori
Bana da fazla geldi kalori olabilecek tek şey protein tozu o da 1 servis ise 200 kcal çilek 100 kcal 300 en bilemedin 400Hafif bi menü gibi görünüyor ama 1800 kalori
Ben bugün 20 günlük şekersiz, unsuz, pilavsiz vs kısaca kacamaksiz sürece başladım. 1 mayısa kadar yok. Bana eşlik edebilirsin.Günaydın güzellikler
Bizim evde bu aralar misafir eksik olmuyor haliyle hamur işide almış başını gidiyor engel olamıyorum irade sıfır birkac gün daha böyle giderse verdiğim üç kiloyuda geri alıcam
Eşim olmazsa ben oruç tutayım diyorum. Başka türlü olmayacak bu işGünaydın arkadaşlar :)
@kolera88 cim nasıl bı çare bulsak ki.. haftasonundan ben de muzdaribim
Bu haftasonu kaçamak yok söz mü?
Canım ucundan bak tadına. Hepsini yemeee..Günaydın güzellikler
Bizim evde bu aralar misafir eksik olmuyor haliyle hamur işide almış başını gidiyor engel olamıyorum irade sıfır birkac gün daha böyle giderse verdiğim üç kiloyuda geri alıcam
Cnm gördüm de unuttum cevap yazmayı.Ben bugün 20 günlük şekersiz, unsuz, pilavsiz vs kısaca kacamaksiz sürece başladım. 1 mayısa kadar yok. Bana eşlik edebilirsin.pegasus07 a da söyledim ama sanırım görmedi.
Cnm böregın yanında kendınde yıyebılecegın yemekler yapabılsen kaçamaktan kurtulursunGünaydın güzellikler
O ucundan bakma bende işlemıyor.ya siyah ya beyaz gri si yok yemenınCanım ucundan bak tadına. Hepsini yemeee..
Cok iyi olur bende varımCnm gördüm de unuttum cevap yazmayı.
Bende senden detay isteyecektım.pilav,un,sofra sekerı tuketmıyorum ben zaten.sanırım meyvede yasak.başka ne yasak tam olarak yazarsan bırlıkte yapabılırız
Eşim olmazsa ben oruç tutayım diyorum. Başka türlü olmayacak bu iş
Sonra diyetini yaparsın diyorlar aşırı ısrarcı bizimkilerO ucundan bakma bende işlemıyor.ya siyah ya beyaz gri si yok yemenın
21 gün zaten kacamaksız.çiğdemden haber beklıyorumCok iyi olur bende varım
Uyma kuzum sen onlara sonra da kılomu aldın s n derlerSonra diyetini yaparsın diyorlar aşırı ısrarcı bizimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?