- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
- #1.701
bonibon dedi yaaaabonibon yemeyerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bonibon dedi yaaaabonibon yemeyerek
allahim herkes cildirdi, cgdmk bizi sen bozdun yeminle. herkes gunde 400-500 puan yapar oldusu şuan 2,5 lt bitti canımm cgdmk
spora gelirseeek efeeniimm Verano_porteno
70 dk tempolu yürüyüş : 175p
15 dk leslie : 45p
25 dk jillian : 100 p
10 dk ağırlık : 35 p
160 sn plank : 53 p toplam : 408 puaaaan
ben bileğimi burkmadan önce 2 seans yapıodum sporuu yavaş yavaş dönüyorum sahalaraaallahim herkes cildirdi, cgdmk bizi sen bozdun yeminle. herkes gunde 400-500 puan yapar oldu
Hahah aynen umarımmbonibon yemeyerek
Patates yoğurt diyeti işe yaramıyor diye okudum, onun yerine İsveç yapbi hafta.Baloya 14 gün var nasıl gidecek 3 kilo
Bu hafta da yememe dikkat edeyim olmadı diğer hafta haşlanmış patates yoğurt diyeti falan yaparım bikaç günlük
İçlerindeki spor aşkını çıkardım, kendim de dahilallahim herkes cildirdi, cgdmk bizi sen bozdun yeminle. herkes gunde 400-500 puan yapar oldu
Aslında şuan isveç yapıyor gibiyim bir bakıma. Sabah haşlanmış yumurta, akşama da normal ekmeksiz bir porsiyondan daha az yemek şu son 4 gündür cidden baya dikkat ediyorum 500 g vermişim hatta. Bence benim kilomda kilo vermek daha zor o yüzden 4 günde 500 g da yeterli şuan içinPatates yoğurt diyeti işe yaramıyor diye okudum, onun yerine İsveç yapbi hafta.
evet canım öyleymiş arkadaşım bir ara diyetisyene giderken eşlik etmiştim tabii ben o zaman daha yeni 60 olduğum için 1-2 kilo fazlam için sormuştum o söylemişti sen daha zor verirsin demiştiAslında şuan isveç yapıyor gibiyim bir bakıma. Sabah haşlanmış yumurta, akşama da normal ekmeksiz bir porsiyondan daha az yemek şu son 4 gündür cidden baya dikkat ediyorum 500 g vermişim hatta. Bence benim kilomda kilo vermek daha zor o yüzden 4 günde 500 g da yeterli şuan için
ama gerçi 4 günde 500 grmıda küçümseme yani 1 haftada 1 kgya yakın demektirAslında şuan isveç yapıyor gibiyim bir bakıma. Sabah haşlanmış yumurta, akşama da normal ekmeksiz bir porsiyondan daha az yemek şu son 4 gündür cidden baya dikkat ediyorum 500 g vermişim hatta. Bence benim kilomda kilo vermek daha zor o yüzden 4 günde 500 g da yeterli şuan için
isvecci geldi haaaniiiimmPatates yoğurt diyeti işe yaramıyor diye okudum, onun yerine İsveç yapbi hafta.
haftada 1 kilo baya iyi cidden, ben en iyi zamanimda o kadar veriyorumama gerçi 4 günde 500 grmıda küçümseme yani 1 haftada 1 kgya yakın demektir
Hahh ben henüz veremedim bile sen düşüün artıkhaftada 1 kilo baya iyi cidden, ben en iyi zamanimda o kadar veriyorum
bu haftayi sayma, ben bu hafta kilo aldim vercegime:))Hahh ben henüz veremedim bile sen düşüün artık
neysee neysee aynen saymıyoruz geçen haftayıı şimdii yeni bi haftaa haydiii bakalımmmbu haftayi sayma, ben bu hafta kilo aldim vercegime:))
KesinlikleAslında şuan isveç yapıyor gibiyim bir bakıma. Sabah haşlanmış yumurta, akşama da normal ekmeksiz bir porsiyondan daha az yemek şu son 4 gündür cidden baya dikkat ediyorum 500 g vermişim hatta. Bence benim kilomda kilo vermek daha zor o yüzden 4 günde 500 g da yeterli şuan için
Squat bölgesel hareketler canım puanlamadaGövde döndürme 5 dk 10 puan
Sguat 20 adet
Plank 60 sn 20 puan
Egzersız 15 dk 45 puan
Leslıe 15 dk 45 puan
Pilates 15 dk 45 puan
Yavaş tempolu yürüyüş 2 saat 120 puan
Ev işi 1 saat 4 puan
Verano_porteno sguat kaç puan bılemedım. Doğrumu hesaplamışım bakarmısın :)
Squatin 5 tanesi 3 puan yani 12 puan toplam 301 puandasin cnm ekledimGövde döndürme 5 dk 10 puan
Sguat 20 adet
Plank 60 sn 20 puan
Egzersız 15 dk 45 puan
Leslıe 15 dk 45 puan
Pilates 15 dk 45 puan
Yavaş tempolu yürüyüş 2 saat 120 puan
Ev işi 1 saat 4 puan
Verano_porteno sguat kaç puan bılemedım. Doğrumu hesaplamışım bakarmısın :)