- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.721
irade karin doyurmuyo pegasuuuus
anlaştık cnm gel sarılalımTamam canım 3 puan dediğin nedir ki
Afıyet olsun cnm.Yarın geceden ıtıbaren eşimle bırlıkte spor yapacağız. Eşim zaten hep dıyet ve spor halınde. Ben ona ayak uydurmuş olacağım.
Bugün sankı bıraz fazla kaçtı gıbı yedıklerım.
Sabah
Bıraz sucuklu yumurta
Domates salatık
Zeytın peynır
Öğlen
Bol bol yeşillıklı kısır
Akşam
Fırında kuzu eti.
Salata
Yoğurt
cgdmk 2.5 lt su içtim suana kadar. Daha da içerim.
Gündüz sadece yürüyüş yapabıldım. Sımdı çocuklar uyumak uZere bende spora başlayacağım.
-4 u bulamayanlar da var sokolane aci bana laf sokacak adam bile yok arkamda
yumurtayı 2 yap ve zeytınden korkma,pılavı çıkar kuruyu doyana kadar ye,ekmegı unut bonınonu eve sokma.o zaman 14 günde 3 kıloyu cok rahat verırsınSabah 1 haşlanmış yumurta,bir biber,birkaç zeytin
Akşam biraz cacık,yarım kase kadar pirinç pilavı(8-9 kaşık yapıyor) bir o kadar da kuru fasulye. Ekmeksiz bitirdim buraya kadar güzel
Bir saat önce yaklaşık 150 kalorilik bonibon yedimbugün az yedim ondan acıktım gözüm döndü. Neyse çok bir şey değil. Spor yapamıyorum sınavlar falan onlarla uğraşıyorum geçen de squatta zorlamışım bacaklarım hala ağrıyor
bu ne spor aşkı kızlar.benden paso sıze yetışemeyecem,kapışın bakalım sporseverlersu şuan 2,5 lt bitti canımmcgdmk
spora gelirseeek efeeniimmVerano_porteno
70 dk tempolu yürüyüş : 175p
15 dk leslie : 45p
25 dk jillian : 100 p
10 dk ağırlık : 35 p
160 sn plank : 53 p toplam : 408 puaaaan
Ole deme pegasuscum sen de bi piknige gider farki kaparsinben aç ama gururluyum sokolam
anlaştık cnm gel sarılalım
Afıyet olsun cnm.
yumurtayı 2 yap ve zeytınden korkma,pılavı çıkar kuruyu doyana kadar ye,ekmegı unut bonınonu eve sokma.o zaman 14 günde 3 kıloyu cok rahat verırsın
bu ne spor aşkı kızlar.benden paso sıze yetışemeyecem,kapışın bakalım sporseverler
Ayağın ıyıleştımı cnm
Sabahtan berı totomun üstüne oturamıyorum cnm.Ole deme pegasuscum sen de bi piknige gider farki kaparsin
Bu gun callen e başlayacaktım toto agrısından vazgectımay belli bu hafta ben de size yetisemicem sporda. anca yoga yapiyim ben
Yoga zevkli de spor yarisinda one gecmek icin gunde 4 saat falan yapmam lazimBu gun callen e başlayacaktım toto agrısından vazgectım
Yoga denemek istıyorum ama ıcraat yok
Gunde 4 saat yapsan 1 aya kalmaz arizonanin en becerikli yogisi olursun tatlim ama iste zaman yok, hep engeller engellerYoga zevkli de spor yarisinda one gecmek icin gunde 4 saat falan yapmam lazim
nereye olucam yaGunde 4 saat yapsan 1 aya kalmaz arizonanin en becerikli yogisi olursun tatlim ama iste zaman yok, hep engeller engeller
ay resmen gece 2lere kadar spor yapmis gene bu kiz, cildiriciiimNe güzel sportif bi grup olduk
Verano_porteno cum
490 bölgesel hareketler 294 puan
1000 adım 15 puan
500 atlama 100 puan
Toplam 409 puan da benden hasılat
ay resmen gece 2lere kadar spor yapmis gene bu kiz, cildiriciiim
iyi geceler tatlimçok hoşsun ya
İçim rahat etmedi
İyi geceler hepinize
Beceremiom dedigin sey tum vucudunu kollarinin tasimasi farkindamisin hem de dengeli sekilde . 1 sene ugrasman bile normal bunun icinnereye olucam ya1 aydir calisiom hala elimin uzerinde dogru duzgun durmayi beceremiom.
tamam veranocum ya, kizma vurmaBeceremiom dedigin sey tum vucudunu kollarinin tasimasi farkindamisin hem de dengeli sekilde . 1 sene ugrasman bile normal bunun icin
Bu yogacilarin ondan beli kalin oluo demekki. Handstand de yapmayiver. Ya sokolacim istedigim vucudu yapan spor yok, sporla olmicak bu estetige yonelelimtamam veranocum ya, kizma vurmakolum guclu karnim degil, dengemi saglayamiom o yuzden bi turlu
valla ben senelerdir liposuction oncesi sonrasi resimlerine bakip duruom. Basenlerden aldirip dudaklarima koydursam, bi tasla iki kus olur vallaBu yogacilarin ondan beli kalin oluo demekki. Handstand de yapmayiver. Ya sokolacim istedigim vucudu yapan spor yok, sporla olmicak bu estetige yonelelim
Ben de gecen bi doktor paylasmis, inanamadim kadin simit gobek ne varsa aldirip popoya koydurmus. Popo guzel olmus disa dogru dik, ne ugrasioz dedim yaaa. Ben belimi inceltsem popom duz kalio, agirlik yapsam pazumlarim cikio. Baldirlar zaten tontikvalla ben senelerdir liposuction oncesi sonrasi resimlerine bakip duruom. Basenlerden aldirip dudaklarima koydursam, bi tasla iki kus olur valla
brazillian butt lift diye bisi var dedigin ona benziyo. acayip guzel oluyo valla popolar yaaaa. biz burda ugrasalim duralimBen de gecen bi doktor paylasmis, inanamadim kadin simit gobek ne varsa aldirip popoya koydurmus. Popo guzel olmus disa dogru dik, ne ugrasioz dedim yaaa. Ben belimi inceltsem popom duz kalio, agirlik yapsam pazumlarim cikio. Baldirlar zaten tontik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?