• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Merhaba kızlar ben de 5.olmuşum :KK73: tablo için teşekkür ederiz hepimizi motive etti. Cigdemk maşallah sana ya süper verdin bu hafta.
Eksi puanlı arkadaşlar da sıkmasınlar canlarını olur öyle şeyler önemli olan toparlamak:KK5:
Gelelim bugün ne yedim ne içtim.

Atiştırmalı diyet günüm başarılı geçti. Aksamdan akşama yemek yiyorum onun dışındaki zamanlarda sağlıklı atiştırmalık yiyorum.
Akşam 19.00 a kadar yediklerim
2 çay bardağı kuru üzüm
Yarim çay bardağı leblebi
1 çay bardağı badem.
:KK3:
Akşam yemeğinde 19.00
1 kase mercimek çorbası
1 küçük pizza
1Kase yoğurt

Kapanis yaptım.
Su da içtim 2 lt olmuştur cgdmk cgdmk
Spor 1 saat yürüyüş V verona

Merhaba kızlar ben de 5.olmuşum :KK73: tablo için teşekkür ederiz hepimizi motive etti. Cigdemk maşallah sana ya süper verdin bu hafta.
Eksi puanlı arkadaşlar da sıkmasınlar canlarını olur öyle şeyler önemli olan toparlamak:KK5:

Atiştırmalı diyet günüm başarılı geçti. Aksamdan akşama yemek yiyorum onun dışındaki zamanlarda sağlıklı atiştırmalık yiyorum.
2 çay bardağı kuru üzüm
1 çay bardağı badem.
Akşam yemeğinde 19.00
1 kase mercimek çorbası
1 küçük pizza
1Kase yoğurt

Kapanis yaptım.
Afiyet olsun canım da sanki bu diyet çok kalorili olmuş. İki çay bardağı kuru üzüm ve pizza en çok gözüme batanlar.

2 çay bardağı kuru üzüm
1 çay bardağı badem.
Akşam yemeğinde 19.00
1 kase mercimek çorbası
1 küçük pizza
1Kase yoğurt

Kapanis yaptım.
Canim benim nickimin devami da var :) yuruyus tempolu dimi , tempolu olan 2.5 yavas olan 1 de

Yarın geceden ıtıbaren eşimle bırlıkte spor yapacağız. Eşim zaten hep dıyet ve spor halınde. Ben ona ayak uydurmuş olacağım.
Bugün sankı bıraz fazla kaçtı gıbı yedıklerım.

Sabah
Bıraz sucuklu yumurta
Domates salatık
Zeytın peynır

Öğlen
Bol bol yeşillıklı kısır

Akşam
Fırında kuzu eti.
Salata
Yoğurt

cgdmk cgdmk 2.5 lt su içtim suana kadar. Daha da içerim.

Gündüz sadece yürüyüş yapabıldım. Sımdı çocuklar uyumak uZere bende spora başlayacağım.
bence gayet guzel menu:KK9:

2 çay bardağı kuru üzüm
1 çay bardağı badem.
Akşam yemeğinde 19.00
1 kase mercimek çorbası
1 küçük pizza
1Kase yoğurt

Kapanis yaptım.
Sagol tatlim, toparlicaz insallah:KK70: bana da kuru uzum birazcik fazla geldi, cok sekerli cunku. bi dahakine birazcik daha az yiyebilirsin belki:KK66:

2 çay bardağı kuru üzüm
1 çay bardağı badem.
Akşam yemeğinde 19.00
1 kase mercimek çorbası
1 küçük pizza
1Kase yoğurt

Kapanis yaptım.
Çiğdem güzel söylemiş de sohbete de katıl canım. Menü paylaşıp kaçma.

Sabah 1 haşlanmış yumurta,bir biber,birkaç zeytin
Akşam biraz cacık,yarım kase kadar pirinç pilavı(8-9 kaşık yapıyor) bir o kadar da kuru fasulye. Ekmeksiz bitirdim buraya kadar güzel
Bir saat önce yaklaşık 150 kalorilik bonibon yedim :( bugün az yedim ondan acıktım gözüm döndü. Neyse çok bir şey değil. Spor yapamıyorum sınavlar falan onlarla uğraşıyorum geçen de squatta zorlamışım bacaklarım hala ağrıyor

sabah dişçiden önce 1 bardak süt 1 muz
Öğlen 2 yumurta, lor peyniri, salatalık ,domates
Arada bi meyveli yoğurt, 7 fındık
Akşam 1 bardak çorba ,zeytinyağlı enginar 1 adet karışık tahıllı galeta
akşam yemeğini erkene çekince tabi 8 gibi bi elma :D
çok mu yemişm sanki yaa :işsiz:

Baloya 14 gün var nasıl gidecek 3 kilo :mad:
Bu hafta da yememe dikkat edeyim olmadı diğer hafta haşlanmış patates yoğurt diyeti falan yaparım bikaç günlük

sabah dişçiden önce 1 bardak süt 1 muz
Öğlen 2 yumurta, lor peyniri, salatalık ,domates
Arada bi meyveli yoğurt, 7 fındık
Akşam 1 bardak çorba ,zeytinyağlı enginar 1 adet karışık tahıllı galeta
akşam yemeğini erkene çekince tabi 8 gibi bi elma :KK70:
çok mu yemişm sanki yaa :işsiz:
Yok be ne çoğu gayet güzel bence. Sağlıksız hiç bişey yok

47 olmasan da zayıf duruyorsundur takma bu kadar canım. Bölüm neydi
Hukuk. Aslında ben bu sene mezun olmuyorum erkek arkadaşımın mezuniyetine gidiyorum :) elbiseyi aldığımda 48 kiloydum. Biraz daha da daraltmıştım 1-2 kilo veririm diye. Giriyorum içine ama karın bölgesi hoş durmuyor bölgesel biraz benim. Boy da kısa 156

Hukuk. Aslında ben bu sene mezun olmuyorum erkek arkadaşımın mezuniyetine gidiyorum :) elbiseyi aldığımda 48 kiloydum. Biraz daha da daraltmıştım 1-2 kilo veririm diye. Giriyorum içine ama karın bölgesi hoş durmuyor bölgesel biraz benim. Boy da kısa 156
Aynı dert ben de de var. Göbek kısmı sıkıntılı. Ama spordan bu yana daraldım. Bu da güzel

Back