• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Üye Adı9 Nisan Puani
cgdmk cgdmk 34 puan
gonulll gonulll 27 puan
@degisimdonusum25 puan
hatelove hatelove 19 puan
@ozenti17 puan
@terrycandy [td]
[td]14 puan
@seyda58610 puan
@marlin189 puan
@Zmnesrin8 puan
B bilinmeyenkullanici 8 puan
pegasus07 pegasus07 7 puan
@game_over5 puan
@sueno343 puan
@kolera88 [td]

[td]0 puan
kremsokola kremsokola -4 puan
Verano_porteno Verano_porteno -7 puan

[/td][/td] [td][td]

[/td][/td] [td][td]

[/td][/td][/td][/td]
[td][td][td][td][/td][/td][/td][/td]
34 puan nedır :63:
Hazıran 15 e kadar bütün puanları toplasam 34 olmaz herhalde:KK70:

bazen dayanamiyorum zaten, diyorum bilerek mi yapiyosun. yani "dondurma alalim mi" sorusuna "hadi alalim" deme ihtimalim yok dimi? niye aklima sokuyosun ki. git bensiz al, ye istedigin kadar:KK70:
Sensiz boğazından geçmiyor diyor adam. Hiç anlamıyorsun. Ama senin yaşam tarzın bu. Spor da baya güzel yapıyorsun

Iyı akşamlar efem.kılo veren herkesı tebrık ederım :KK36:
Veremeyenlerı de kınıyorum :KK70:
Lıste hazırlamada kılo hesaplamada uğraşan arkadaşlar emeklerınıze sağlık yorduk sizi,en çıtırı siz olun:KK36:

Yedıklerıme geceyım
Sabah
Kıymalı yumurtalı Karatay kahvaltısı
Akşam
Kuru fasulye,turşu,yoğurt
Su
2 lt anca
Spor
Dünkü voleybol benı mahvetmiş totomun üstüne oturtamadım bu gun:KK70: 1 saat tempolu yürüdüm vede Leslie 3 ml
Verano_porteno Verano_porteno

Arkadaşlar ellerinize sağlık :KK200:
Bu haftaici regl olucam ben de, hatta belki yarın, çok yakın. Bu hafta yaptığım diyet etkili olmayabilir, inşallah artı görmem :)
Bugünk menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Sigara böreği:duduk:
Peynir

Akşam
Telafi için yoğurt
Su 2800
800 bitki çayı
Spor henüz yok.
Büyük olan hasta, uyudu, küçük de erken uyursa yaparım biraz. Yaparsam da yazarım :)

benim de dun gece canim nasi cikolata istedi anlatamam. yemegi de cok erken yemistim:KK43: soda ictim cikolata yerine, bu bi dramdir...
bu bır ıradedır cnm:eğlence:

%80 falan kakaolu olanlardan yersen fena degil aslinda. baya az seker var onlarda, hem de fazla yiyemezsin bayarsin. ya da diyabetik cikolata falan deneyebilirsin belki. ama en guzeli evde hic olmamasi tabi. benim icin kolay, kendime almiyorum erkek arkadasima da soz hakki vermiyorum:KK70: sizde coluk cocuk zor.
artık eve cok az alıyorum.kendım için degıl cocuklar ıcın:KK70:neysekı sütlaç harıc dıger tatlıları aramıyorum:cool:

7 yi bulamayanlarda var lütfen Pegasus
beterın beterı var dıyorsun :rolleyes:

0'i bulamayanlar da var kolera:KK70::KK70:
:KK70::KK70:

Arkadaşlar ellerinize sağlık :KK200:
Bu haftaici regl olucam ben de, hatta belki yarın, çok yakın. Bu hafta yaptığım diyet etkili olmayabilir, inşallah artı görmem :)
Bugünk menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Sigara böreği:duduk:
Peynir

Akşam
Telafi için yoğurt
Su 2800
800 bitki çayı
Spor henüz yok.
Büyük olan hasta, uyudu, küçük de erken uyursa yaparım biraz. Yaparsam da yazarım :)
cok gecmişolsun cnm kuzuya❤️Sanada afıyet olsun

:KK70:
Tamam ya bu haftaki hedefim bi -800. Fazlası sizin olsun:63:
spor da yapmazsan anlaşabılırız:KK70:

Yarın geceden ıtıbaren eşimle bırlıkte spor yapacağız. Eşim zaten hep dıyet ve spor halınde. Ben ona ayak uydurmuş olacağım.
Bugün sankı bıraz fazla kaçtı gıbı yedıklerım.

Sabah
Bıraz sucuklu yumurta
Domates salatık
Zeytın peynır

Öğlen
Bol bol yeşillıklı kısır

Akşam
Fırında kuzu eti.
Salata
Yoğurt

cgdmk cgdmk 2.5 lt su içtim suana kadar. Daha da içerim.

Gündüz sadece yürüyüş yapabıldım. Sımdı çocuklar uyumak uZere bende spora başlayacağım.

Back