Hedef 15 Haziran!

Bide yer hareketlerinin puani fazla geldi bana pilatese fln dk si 3 puan dedik yada aletliye 3.5 dedik . 5 tanesi 3 puan dio. Yani 1 dk icinde 5 mekikten fazla cekilmez mi. Bi mantiksizlik var

Selam kızlar dün akşam yazamadım ev misafir doluydu iki gündür yatılı misafirden nefret ediyorum tatil günlerinde ya dün akiam sadecebi corba içtim az salata yedim
Bugunkü menüm kahvaltı yumurta,peynir,salata donates yeşillik, birdilim tahin helvası,bi fincan çay
Akşambir tabak kuru fasıulye bi kase yoğurt her gün 2,5 lt su içiyorumbi de maden suyu içiyorum sabah akşam
Bugün tam 60 squat 30 mekik cektim Verano_porteno cum tabi bir de misafir sonrası batan ev işi yapıldı akşam akşam

90 hareket 54 puan yapio ekliorum canim. Ev isinin de az da olsa puani var :) bu seferlik degismez de 1000 ler fln havalarda ucustu.

90 hareket 54 puan yapio ekliorum canim. Ev isinin de az da olsa puani var :) bu seferlik degismez de 1000 ler fln havalarda ucustu.
Olsun Can'ım ben kendimi motive etmek için yazayım dedimyoksa ben o listede sondan birinci olurum. Spor fazla yapamıyorum belimden dolayı yapınca da gece ağrıdan yatamıyorum ya

Olsun Can'ım ben kendimi motive etmek için yazayım dedimyoksa ben o listede sondan birinci olurum. Spor fazla yapamıyorum belimden dolayı yapınca da gece ağrıdan yatamıyorum ya
Canim grupta hic yapmayanlar da var, her turlu yapinca kardayiz sonuncu bile olsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…