• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Himm sen baya sağlam yapmışsın, fazlasıyla da eksi olarak dönmüştür sana. Ben 21 günde 3-4 kilo verebildim. 10 kilo veren duydum.
Doğru, bi yere gidince ketojeniği bırak diyet bile yapamiyoraun. Ben dün gittim sadece bi güncük, kıtlıktan çıkmış gibiydim :KK70: sanki diyet yap diye evde zorlayan var
bi gunde 1000 puan nedir ya, ay bayilazaaam

kiz eksi gormesen de zorla da arada 1 gun birak bari ki kaslar toparlansin:))
Deli misin, ben her gün böyle yapsam iskeletim çıkar. Eşim gelip gitti yanıma kurursun artık bu akşam diye dalga geçti :KK70: ağır tempoda spor yapanları bugün birazını da olsa anladım. Yarın benden ses seda cikmazsa enkaz toplamaya gelin :işsiz:

Deli misin, ben her gün böyle yapsam iskeletim çıkar. Eşim gelip gitti yanıma kurursun artık bu akşam diye dalga geçti :KK70: ağır tempoda spor yapanları bugün birazını da olsa anladım. Yarın benden ses seda cikmazsa enkaz toplamaya gelin :işsiz:
ahahha bi daha dusundum de evet, bu biraz fazla olmus sanki:))

ahahha bi daha dusundum de evet, bu biraz fazla olmus sanki:))
Aslında bölgesel hareketler puan yapıyo, çok da fazla zorlanmaz rutin spor yapan birisi ama beni baya kastı. Yürümeye de alışmıştım bir haftadır günde 10000 adımı zorluyordum. Bugün hızlı tempo yaptım. Atlamayı 1000e çıkardım.onlar hep iyi puan. Yoksa sağlam spor yapan birisi bunla mı pert oldun der izlese.

5- 8 Nisan Haftasi Spor puanlari
kremsokola kremsokola 645puan
T terrycandy 93 puan
Verano_porteno Verano_porteno 413 puan
@ParteMoralll 235 puan
game_over game_over 200 puan
pegasus07 pegasus07 968 puan
B bilinmeyenkullanici 1064puan
@kolera88 457puan
sueno34 sueno34 346 puan
gonulll gonulll 860 puan
hatelove hatelove 598.5 puan
Zmnesrin Zmnesrin 135 puan
seyda586 seyda586 135puan
cgdmk cgdmk 1707puan son durum bu kizlar
verano benim puanda yanlislik olabilir mi? 435tim, dun 2 saat tempolu yurudum, 20 dk pilates yaptim. 795 olucam sankim

Puan saymak gerekiyo ama tabi etler kızartma, kavurma olmadıkça sıfır. Sen de gömülmüşsün resmen etlere
ya puan olarak az seyler yiyodum da kalorisi var sonucta onlarin da. kaloriyi azaltmadan da tarti oynamiyo tabi:( neyse siz benim gibi abanmazsiniz zaten bence, o yuzden sikinti yok:KK70:

Back