- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.481
bi gunde 1000 puan nedir ya, ay bayilazaaamHimm sen baya sağlam yapmışsın, fazlasıyla da eksi olarak dönmüştür sana. Ben 21 günde 3-4 kilo verebildim. 10 kilo veren duydum.
Doğru, bi yere gidince ketojeniği bırak diyet bile yapamiyoraun. Ben dün gittim sadece bi güncük, kıtlıktan çıkmış gibiydimsanki diyet yap diye evde zorlayan var
Bi daha göremezsiniz bendeBu nedir arkadas
kiz eksi gormesen de zorla da arada 1 gun birak bari ki kaslar toparlansin:))Bi daha göremezsiniz bendeilk ve son, pertim çıktı. dünün faturası.
Yarın çok eksi gorursem belki zorlarim yine
Ama çok da güzel mide kuculuyorinanmicaksin ama cok kilo vermedim. 2 kilo falandir verdigim, ama amac yag oranimi azaltmak oldugu icin sonuctan memnun kaldim. surdurmesi cok zor ama yaa
Deli misin, ben her gün böyle yapsam iskeletim çıkar. Eşim gelip gitti yanıma kurursun artık bu akşam diye dalga geçtikiz eksi gormesen de zorla da arada 1 gun birak bari ki kaslar toparlansin:))
ay valla benimki kuculmedi, gunde 1 kilo yagli et yiyodum nereye kuculuyoAma çok da güzel mide kuculuyor
ahahha bi daha dusundum de evet, bu biraz fazla olmus sanki:))Deli misin, ben her gün böyle yapsam iskeletim çıkar. Eşim gelip gitti yanıma kurursun artık bu akşam diye dalga geçtiağır tempoda spor yapanları bugün birazını da olsa anladım. Yarın benden ses seda cikmazsa enkaz toplamaya gelin
Puan saymak gerekiyo ama tabi etler kızartma, kavurma olmadıkça sıfır. Sen de gömülmüşsün resmen etlereay valla benimki kuculmedi, gunde 1 kilo yagli et yiyodum nereye kuculuyoben o yuzden fazla kilo vermedim zaten, amac tartinin azalmasiysa ketojenikte bile kalori sayimi yapmak gerekiyo
Aslında bölgesel hareketler puan yapıyo, çok da fazla zorlanmaz rutin spor yapan birisi ama beni baya kastı. Yürümeye de alışmıştım bir haftadır günde 10000 adımı zorluyordum. Bugün hızlı tempo yaptım. Atlamayı 1000e çıkardım.onlar hep iyi puan. Yoksa sağlam spor yapan birisi bunla mı pert oldun der izlese.ahahha bi daha dusundum de evet, bu biraz fazla olmus sanki:))
verano benim puanda yanlislik olabilir mi? 435tim, dun 2 saat tempolu yurudum, 20 dk pilates yaptim. 795 olucam sankim5- 8 Nisan Haftasi Spor puanlari
kremsokola 645puan
T terrycandy 93 puan
Verano_porteno 413 puan
@ParteMoralll 235 puan
game_over 200 puan
pegasus07 968 puan
B bilinmeyenkullanici 1064puan
@kolera88 457puan
sueno34 346 puan
gonulll 860 puan
hatelove 598.5 puan
Zmnesrin 135 puan
seyda586 135puan
cgdmk 1707puan son durum bu kizlar
yalnız böyle mi güzel yanlış yazılır yahuuu
ya puan olarak az seyler yiyodum da kalorisi var sonucta onlarin da. kaloriyi azaltmadan da tarti oynamiyo tabiPuan saymak gerekiyo ama tabi etler kızartma, kavurma olmadıkça sıfır. Sen de gömülmüşsün resmen etlere
eşlik edebilirim canımben galiba bugun spor olarak kendimi pencereden aticam, milletin puanlar 1500-2000lerde geziyo
Pardon cnm 1 saat olarak almisimverano benim puanda yanlislik olabilir mi? 435tim, dun 2 saat tempolu yurudum, 20 dk pilates yaptim. 795 olucam sankim
bisey degistirceginden degil zaten:))Pardon cnm 1 saat olarak almisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?