Hedef 15 Haziran!

bi gunde 1000 puan nedir ya, ay bayilazaaam

kiz eksi gormesen de zorla da arada 1 gun birak bari ki kaslar toparlansin:))
Deli misin, ben her gün böyle yapsam iskeletim çıkar. Eşim gelip gitti yanıma kurursun artık bu akşam diye dalga geçti ağır tempoda spor yapanları bugün birazını da olsa anladım. Yarın benden ses seda cikmazsa enkaz toplamaya gelin

ahahha bi daha dusundum de evet, bu biraz fazla olmus sanki:))

ahahha bi daha dusundum de evet, bu biraz fazla olmus sanki:))
Aslında bölgesel hareketler puan yapıyo, çok da fazla zorlanmaz rutin spor yapan birisi ama beni baya kastı. Yürümeye de alışmıştım bir haftadır günde 10000 adımı zorluyordum. Bugün hızlı tempo yaptım. Atlamayı 1000e çıkardım.onlar hep iyi puan. Yoksa sağlam spor yapan birisi bunla mı pert oldun der izlese.

verano benim puanda yanlislik olabilir mi? 435tim, dun 2 saat tempolu yurudum, 20 dk pilates yaptim. 795 olucam sankim

Puan saymak gerekiyo ama tabi etler kızartma, kavurma olmadıkça sıfır. Sen de gömülmüşsün resmen etlere
ya puan olarak az seyler yiyodum da kalorisi var sonucta onlarin da. kaloriyi azaltmadan da tarti oynamiyo tabi neyse siz benim gibi abanmazsiniz zaten bence, o yuzden sikinti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…