Hedef 15 Haziran!

Ben de haftaya pazar yine seyahate gidiyorum, o zamana kadar soyle siki bi diyet mi yapsam diyorum. karbonhidrat bu ara cok yedim, ketojenik beslenirim belki 1 hafta
Ketojenik beslenme 0-20 puan arası oluyor, düşük karbonhidrat diyeti 20-40(60) arası. Ben tam 20 de tutmaya çalışıyorum, bazen 30. Çok etkili ve kalıcı bi diyet.

Bu 21 gün olayinda, şekerden kasıt, meyve, tabi ki şeker, unlu mamuller, börülce, nohut, bezelye, haşlanmış havuç, patates, bulgur, pirinç gibi glisemik indeksi yüksek ve karataydaki sınırlılar.
anladim. pegasus bunlari zaten pek yemiyo gibi gelmisti de bana

Ketojenik beslenme 0-20 puan arası oluyor, düşük karbonhidrat diyeti 20-40(60) arası. Ben tam 20 de tutmaya çalışıyorum, bazen 30. Çok etkili ve kalıcı bi diyet.
ben de gecen sene ketojenik diyet yapmistim. bence de etkili ama surdurmesi zor acikcasi. bayiyodum hep ayni seyleri yemekten. bi de en ufak bi kacamakta ketosisten cikip tekrar odem topluyodum, hooop tartida durduk yere +1 kilo sonra...
o yuzden sasirtma gibi 1 hafta deniyim olmadi diyorum, sonra gene normal beslenmeye donerim.

Diğerleri nerede acaba? Hiç ugramayanlar var? Hani en azından günde bir kez yazabilirler, bu kurala pek uyulmuyor sanki.

Ketosis olabildin mi hiç? Ben 3-4 ay yaptım da bir kere olabildim gibi :) baya zor ketosis olabilmek de, bravo
Tekrar deneyeceksen bence en azından 3 haftalık yap.

Ketosis olabildin mi hiç? Ben 3-4 ay yaptım da bir kere olabildim gibi :) baya zor ketosis olabilmek de, bravo
Tekrar deneyeceksen bence en azından 3 haftalık yap.
ben baya saglam ketosisteydim ya. idrar testim var evde her sabah onu yapiyodum, delirmistim yaniama yani olmasam sasardim, surekli tereyagli yumurta, et, peynir falan yiyodum. sebze bile baya az tuketiyodum. ama iste bi gun azicik kaciriyim, ertesi gun hemen yol su odem olarak geri donuyodu. ketosis cok odem attiriyo ya malum.

ya 3 hafta deniyim denemesine de, haftaya bi konferanstayim. yemekleri konferans veriyo. surekli ketojenik menu bulamam muhtemelen

Bu arada ben sporumu yazmadım, arkadaşlara söylenirken yazmadığımi hatırladım
Menüm 1.5 litre kadar süt.
2800 su
300-400ml bitki çayı
Spor
Verano_porteno bugün dünkü cozutmadan sonra deli gibi spor yaptım 3 saat
Gündüz 90dk hizli tempo yürüyüş 225 puan
1000 atlama 200 puan
1000 bölgesel hareketler 600 puan
170 sn plank 57 puan
Toplam 1082 puan

Himm sen baya sağlam yapmışsın, fazlasıyla da eksi olarak dönmüştür sana. Ben 21 günde 3-4 kilo verebildim. 10 kilo veren duydum.
Doğru, bi yere gidince ketojeniği bırak diyet bile yapamiyoraun. Ben dün gittim sadece bi güncük, kıtlıktan çıkmış gibiydim sanki diyet yap diye evde zorlayan var

Bu nedir arkadas

inanmicaksin ama cok kilo vermedim. 2 kilo falandir verdigim, ama amac yag oranimi azaltmak oldugu icin sonuctan memnun kaldim. surdurmesi cok zor ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…