- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.421
Yeter olduk vurma artik7000 adım 105
5 dakika Cardio 25
5 dakika kürek 20
20 dakika eliptik 80
45 dakika ağırlık 157.5
75 bölgesel 45
Toplam 432.5 puan
Verano_porteno
Evet canım günübirlik gittik geldik. Bize 2 saatlik mesafede ama sıra Halfeti'ye gelmemişti hiç, 4 yıldır buradayızHerkes gezio sanirim :) senin gezi bitti mi 1 gunluk muydu
Yok canım bence sen fazladan çarşambayı da ekledin sanırım. Sadece onu hesaplayıp çıkar, düzelir. Boşa sildirme.Canım benimkinde bi yanlış varmış galiba. Ama kafa yoramadım ya. Sen benimkini bu hafta Yok say olmazsa. Fazladan eklemişim galşba. Şimdi haftaya yeniden mi başlıyoruz. 9 u itibariyle. O ara sayfalar çok hızlı aktı toparlayadım.
Ya evet haftasonu bana da olanlar oluyor. Bi çare bulmamiz lazım.Pazar akşamı hadi herkes evine dönsün. Toplaşın topiğe..
yarından umudum kalmadı. Haftaya bi bakıcaz artık.
Haftasonu kıtlık modundaydım resmen.
Ben diyetteyim modundan çıkmamam lazım
Afiyet olsun. Genel itibariyle güzel ama spor yapmamissin bari ekmeseydin.Burda hava çok sıkıcıydıı bi miskinlik çöktüü hiç bişicik yapmadımm
bugün neler yemişimm bi bakalııııııım :
Kahvaltı sucuklu yumurta , biraz lor kibrit kutusu kadar yani, 5 zeytin, domates salatalık, 1 dilim ekmek
gün içinde meyveli probiyotik yoğurt 5-6 fındık
Akşam 4 köfteyle yağsız salataa
şu iki gün yanarımm yanarımm spor yapmadığıma yanarımm
Ayrıca suyunu tamamladın mıBurda hava çok sıkıcıydıı bi miskinlik çöktüü hiç bişicik yapmadımm
bugün neler yemişimm bi bakalııııııım :
Kahvaltı sucuklu yumurta , biraz lor kibrit kutusu kadar yani, 5 zeytin, domates salatalık, 1 dilim ekmek
gün içinde meyveli probiyotik yoğurt 5-6 fındık
Akşam 4 köfteyle yağsız salataa
şu iki gün yanarımm yanarımm spor yapmadığıma yanarımm
yaa valla öyle bi miskinlik çöktü ki anlatamamAyrıca suyunu tamamladın mı
Darbe geliyo kizlar darbeeee, ilk 3'e giremeyen kremsokolanin gazabindan korkun210 puan da sana ekliorum sokolacim , sen darbeyi ciddi anlamda dusun bence
Ben de neden Yok o mahcubiyet? Haftaya bambaşka kolera geliyor. Emeklerime yanıyorum sokola. 1 kilo aldık geri ağlıcam şimdicgdmk sirf sana mahcup olmiyim diye gittim 1 litrelik sisemi doldurdum simdi:))
kuzucum oyle kisa sureli kilolara takma yaa. az su icmissindir, tuvalete cikmamissindir, regl olcaksindir vs. vs. bu hafta birazcik dikkat edersin gene normale doner o:)Ben de neden Yok o mahcubiyet? Haftaya bambaşka kolera geliyor. Emeklerime yanıyorum sokola. 1 kilo aldık geri ağlıcam şimdi
Dönmezse Canına okurum o kilonun ben. Regl olacağım aşırı yeme isteği ondan. Ya yarın ya salı kesin. Yarına çok az kaldı şurda. Haftasonu spor da yapmadım.kuzucum oyle kisa sureli kilolara takma yaa. az su icmissindir, tuvalete cikmamissindir, regl olcaksindir vs. vs. bu hafta birazcik dikkat edersin gene normale doner o:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?