- 15 Eylül 2014
- 298
- 384
- 303
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.381
Tamam canim 30 dk leslie de ekliorum. Yarinki sporlarla birlikte eklerim tekrar tekrar etiketlememis olim kizlari :)benim bugün spor yalan oldu tabiiVerano_porteno 5 nisanda da ne yaptığımı hatırlamıyorum 30 dk leslie kesin var da diğerleri hiç aklımda değil amaan neyse çokta dert değil
2,5 lt su şuan itibariylee tamamlanmıştırcgdmk
Şimdi listeye baktım cnm gövde döndürme twist dediğimhatelove
bugün 5 dk twist( yuvarlak bir spor aleti varya dönüyorsun üstünde)
1 saat ev temizliği ( yarim saati 2 puandan 4 puan)
Sabah 20 akşam 20 mekik ( 5 tanesi 3 puandan 24 puan)
5000 adım( 1000adim 15 puandan 75puan)
Bide 15 dk leslie( dksi 3puandan 45 puan)
Birde kolları sıkılaştırmak için hareket yapıyorum 10 dk kadar ( dksi 3 puandan 30 puan)
Twist puani yok listede ona karar verelim. Digerleri 178 puan yapior ekliorum seninkini de yarin eklicem canim.
7dk onceden 5 de simdi 12 dk twist var 30 sn si 1 puandan 24 puan daha ekliorum sana, iyi geceler cnmŞimdi listeye baktım cnm gövde döndürme twist dediğim
Tamam teşekkürederim
İyi geceler
Ne yapiosun kollarin icin benim de kol sorunBenım ılk dıyete başlama sebebim bı kaç aydır gıymedıgım gömleği gıymek ıstedım fakat kollarım o kadar kalınlaşmış kı gömlek sımsıkı yapıştı kollarımda. Bu böyle olmaz dıyıp spora dıyete başladım. İyi de oldu yoksa kılo almaya devam edecektım. Kararlıyım ıns verecegım.
Zaten suana kadar 3-4 cm kollarımdan ıncelme olmuş. Gomlegımı daha rahat gıyıyorum en azından.
Devam spora :)
Bıraz ağırlık kaldırıyorum. Bı dönem leslıe yapmıştım. Ordakı gıbı kendım kollarımı sağa sola öne vs hareketler yapıyorum hızlı hızlı. Bı nevi leslıe yapıyor gıbıyım.Ne yapiosun kollarin icin benim de kol sorun
Canim sporuna beni etiketle gormeyebilirimSabah bir orta boy krep
Tavada 1 yumurta
Bir salam
Domates,biber,beyaz peynir
Sabahki kahvaltım biraz fazlaydı sanki.
Arada maydonoz kaynatıp suyunu içtim.
Akşam ıspanak yemeği,yoğurt,mercimek çorbası yedim. Yanında sadece 1 dilim ekmek ile.
Aradan biraz zaman geçtikten sonra 40 mekik çektim,50 squat yaptım birkaç daha karın egzersizi yaptım.
1.5lt su içtim
İki tane havuç topu yedim :O
Ben de cok merak ediorum oralari ne guzel gezmissiniz. Kaydettim canim sporuna. Yediklerini de yazsaydin ya gozumuz goblumuz acilirdi :)Kızlar ben hemen sporumu yazıp kacayim, yediğim bana kalsın (kalacak zaten)
10000 adım attim ama fazlasını bilemem. 10bin yazVerano_porteno cum. Çok yoruldum, Halfeti'den de Balıklıgöl'e geçmeye karar verdik Halfeti'den. Gittik, ama bittik. İyi geceler hepinize
285 puan kaydettim cnm, su icinIyı geceler kızlar.evde yoktum bu gün,yarın da yokum
Yediklerimi yazayım gelmişken
Sabah
2 yumurtalı menemen ve tatlı olmayan kahvaltılıklardan doyana kadar
Akşam
Yoğurtlu ıspanak,nohut sulusu 1 tabak ,ot kavurma,turşu
Su
2,5 lt
SporVerano_porteno
1,5 saat tempolu 1 saat normal adım yürüyüş
Su için kimi etiketleyecektım unuttum
Tamamdır cnm.eline sağlık
Oyle ev sahibi varmiymis yaaTamamdır cnm.eline sağlık
Misafırlıkteydım neyseki ev sahıbıde Karatay yapıyor da uygun yıyecekler yedim dıyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?