- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.361
Son 3 ayimin ozeti bu karsimdda yenenler benim yutkunmam vsSabah 1 fincan tarçınlı süt 3 kuru erik 2 ceviz
öğleden sonra tavuklu salata ( hemde karşımda kocaman bir burger ve patates kola löp löp götürülürken ayy çok zor anlardı benim için)
akşamda eve geç geldiğimden bir muz 6 tane fındık
şuan tabikide açım
Alışılıyor mu pekiii yoksa işkence aynı şiddetiyle zorluyor muSon 3 ayimin ozeti bu karsimdda yenenler benim yutkunmam vs
Ne alismasi ya heer defasinda icim gidio. Ne yedigine bagli olarak degisio tabi karsindakinin. O burnuma gelen pizza kokulari mi dersin, tatlilar mi offAlışılıyor mu pekiii yoksa işkence aynı şiddetiyle zorluyor mu
yan masada da pizza yiyorlardıı ama ne pizza yanii dibim düştüü hamurun üstünde malzeme yoktu resmen malzemenin altında hamur vardı yani o derece bonkör davranılmışNe alismasi ya heer defasinda icim gidio. Ne yedigine bagli olarak degisio tabi karsindakinin. O burnuma gelen pizza kokulari mi dersin, tatlilar mi off
3 saat de ev isi ekleyelim canim listede var sonucta. 30 dk si 2 puan, 12 puan yapar 459 puan yapar ekliorum hemen :)Egzersız 57 puan
Tempolu yürüyüş 150
Yavaş tempolu yürüyüş 120
Plank 20 puan
Cardio 100 puan
Toplam 447 puan benden bugünlük bu kadar
Aslında ev ısı de var rahat 3 saat fazla ev işiyle gecıyor vakıt onu eklemedım.
Verano_porteno
Ev işi puanı yüksek olsaymıs ben ordan 1. Olurdum herhalde. Tüm gün resmen ev işiyle gecıyor. :)))3 saat de ev isi ekleyelim canim listede var sonucta. 30 dk si 2 puan, 12 puan yapar 459 puan yapar ekliorum hemen :)
Bilmiodu dimi nisanlin , gizli diyet yapmanin da bole sakincalari oluo. Noldu bu kiza birden demistir. Benimki hemen anlar gizli yapamam muhtemelen. Bi kuzu indirecek kapasitede oldugumdan biseyler degisince hemen anlasilioyan masada da pizza yiyorlardıı ama ne pizza yanii dibim düştüü hamurun üstünde malzeme yoktu resmen malzemenin altında hamur vardı yani o derece bonkör davranılmışsınavım bunlarla bitmedi tabiii nişanlımın doydunmu sen onlaa demeleri bu burgerda amma doyurucuymuş demeleri tatlı söyleyelim sana diye ısrar etmeleri benim hayır deyişime şaşırıp beni denemeye çalışması mozaik söyleyelim tiramisu söyleyelim seversin sen demeleri resmen elim ayağım titredii yaaa
:)) yine 1. Olabilirsin puanin gayet iyi. Benim ev isiyle hic aram yok , hiccc sevmem. Nerden buluosun o kadar yapcak sey .3 saat temizlik yapsam ohoooEv işi puanı yüksek olsaymıs ben ordan 1. Olurdum herhalde. Tüm gün resmen ev işiyle gecıyor. :)))
Benım 3 çocuğum var halıyle gunde 3 defa süpürge acıyorum tüm eve :)) ve daha neler neler. Akşam onlar uyuyunca oturuyorum resmen.:)) yine 1. Olabilirsin puanin gayet iyi. Benim ev isiyle hic aram yok , hiccc sevmem. Nerden buluosun o kadar yapcak sey .3 saat temizlik yapsam ohooo
Masallah 3 cocuk allah bagislasin. Ya bosver o kadar yapma, hayat zaten cok cabuk gecio..Benım 3 çocuğum var halıyle gunde 3 defa süpürge acıyorum tüm eve :)) ve daha neler neler. Akşam onlar uyuyunca oturuyorum resmen.
aynen söylemedim ama bi dahaki dışarı çıkışımızda zaten kesin anlar bugünde anlamıştır zaten hayırdır sen falan demeye başladıııBilmiodu dimi nisanlin , gizli diyet yapmanin da bole sakincalari oluo. Noldu bu kiza birden demistir. Benimki hemen anlar gizli yapamam muhtemelen. Bi kuzu indirecek kapasitede oldugumdan biseyler degisince hemen anlasilio
oyyy maşallaaahhh ne güzeeel Allah bağışlasınnBenım 3 çocuğum var halıyle gunde 3 defa süpürge acıyorum tüm eve :)) ve daha neler neler. Akşam onlar uyuyunca oturuyorum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?