• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Darbe fln yapicaksan beni de al yanina en kotu hep ikinci olurum. Bu ne arkadas bi yazdilar 400 puanlar fln , 3 puan icin birbirimize gircez yakinda
Tamam anlastik. Gece saat 4 olduguna gore darbe yapilmistir:KK70: Bundan sonra spor listesinin birincisi hep sokola, ikincisi de veranodur.

hatta kremsokola tartisina da darbe yapmistir. bundan sonra her hafta kendisini bi kilo eksik gostermezse o tartinin kellesi ucurulacaktir.

Hadi ya, evet ya biz de onunden gecerken tepsiyi gorup carpildik iceri attik kendimizi :)
bizim burdakinde mincheta bish diye bi yemekleri var boyle kiyma gibi icindeki et, bol baharatli, cok guzel yaaa:)) bi de wat'la biten bissuru yemekleri var dimi? bence hepsi cok iyi onlarin etlisi de etsizi de:))

Tamam anlastik. Gece saat 4 olduguna gore darbe yapilmistir:KK70: Bundan sonra spor listesinin birincisi hep sokola, ikincisi de veranodur.

hatta kremsokola tartisina da darbe yapmistir. bundan sonra her hafta kendisini bi kilo eksik gostermezse o tartinin kellesi ucurulacaktir.
Tartina nasil darbe yaptin kafasina mi vurdun :) duzeliomu ole. Bazen sonucu begenmeyince inip inip tekrar cikiorum eksik ciksin die ama nafile

Günaydın arkadaşlar
allahim spor icin beni motive edin diyodun, bi motive oldun tam oldun canim:KK70:
:D :D çok pis motive olurum

guncel spor puanlarini goren kremsokola spor odulunu kaldirmaya ve diktatorluk rejimine gecmeye karar vermek uzereydi...
:D durr anlasabilirizzz, yoğun iş temposunda calimsak diye puan da ekleyip açık ara öne geçmeyi de düşünebilirsin

3 günlükleri istemiş veranocuğum. Ben de yapmıştım.araya kaktırdım :KK70:
Bugün ayın 7 si kuzum hangi üç günlük :KK57:
Ben iki günlük yazdım

Günaydın kızlar
Kahvaltıkı yaptım
Yürürüm biraz bu sabah
Spor puanlarının tablosu yokmu mesela dün yaptığım spora puan verildimi yoksa oda pazartesi mi başkıcak

Günaydın kızlar
Kahvaltıkı yaptım
Yürürüm biraz bu sabah
Spor puanlarının tablosu yokmu mesela dün yaptığım spora puan verildimi yoksa oda pazartesi mi başkıcak
Günaydın canım.
Puanlar ilk sayfada var, oradan hesaplayabilirsin. 5inden itibaren puanlar hesaplanıyor :KK66:

Back