- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.341
Bugun bikac tane daha yazilmisti da ekleyemedim daha canim firsatim olmadi eve gec gelince, 5 ile 8 nisan arasi olan sporlar sayilacak bu hafta.Günaydın kızlar
Kahvaltıkı yaptım
Yürürüm biraz bu sabah
Spor puanlarının tablosu yokmu mesela dün yaptığım spora puan verildimi yoksa oda pazartesi mi başkıcak
Ohhhh nooo, allah yardimcin olsun. Ekmeksiz gotur artikKızlar ben bugün pek aktif olamicam. Urfa Halfeti'ye gezmeye gidicez. Buraların sofraları biliyorsunuz harika. Umarım sapitmam
Tamam canım anladım sayfalar çok olunca okumakta zorlanıyorum bazen okumadan geçiyorımBugun bikac tane daha yazilmisti da ekleyemedim daha canim firsatim olmadi eve gec gelince, 5 ile 8 nisan arasi olan sporlar sayilacak bu hafta.
Marvelous mrs maisel di sanirim, eglenceli baya ya. Bi ev kadini stand up ci oluo kocasi onu aldatinca flnhangi dizi o ya
Sapıtma sapıtma yürürsün bol bol adım olur azık tatKızlar ben bugün pek aktif olamicam. Urfa Halfeti'ye gezmeye gidicez. Buraların sofraları biliyorsunuz harika. Umarım sapitmam
Aynen bazen bana da oluo o, aktif grup olmanin zararlari :)Tamam canım anladım sayfalar çok olunca okumakta zorlanıyorum bazen okumadan geçiyorım
Ayy nerdeee ben temizlik timee sabah yediklerimi yakıyorım sporda yaptımHaftasonu herkes gezmelerde herhalde.bende cıkacam bırazdan.
İyi geceler şokola. Afiyet olsun. Löp löp et olsungunaydinlar efeeem. yatarayak menumu paylasiyim - o son birayi icmicektim
Oglen: tavuk+et sote, haslanmis fasulye, biraz salata, bi parca da boyle borek gibi lavasa sarilmis bi et ama ufak bi parca yedim
Aksam: ton balikli salata, mantar sote, 3 bardak bira
Toplam: 1900 kalori pofff
SporVerano_porteno 1 saat tempolu yuruyus, 15 dk bisiklet
Ben de ya ben deGünaydın kızlar: büyük ihtimal pazartesi 54 ten fazla çıkcam hayırlısı artık.
Haftasonu ıssız olacak belliki
Vercez vercez sonradan açılcaz biz eminimben kilo aldim ben napam, basimi nerelere vuram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?