- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.321
ayyyy kiz bayiliyorum etiyopya mutfaginaaa:)) neydi o ekmekleri boyle eksi, lavas gibi pek guzelTam yaziodum ben de , walla bi etiyopya restoranina geldik. Menuyu anlamaya calisorum 10 dkdirsen napiosun
Hadi ya, evet ya biz de onunden gecerken tepsiyi gorup carpildik iceri attik kendimizi :)ayyyy kiz bayiliyorum etiyopya mutfaginaaa:)) neydi o ekmekleri boyle eksi, lavas gibi pek guzel
Tamam anlastik. Gece saat 4 olduguna gore darbe yapilmistirDarbe fln yapicaksan beni de al yanina en kotu hep ikinci olurum. Bu ne arkadas bi yazdilar 400 puanlar fln , 3 puan icin birbirimize gircez yakinda
bizim burdakinde mincheta bish diye bi yemekleri var boyle kiyma gibi icindeki et, bol baharatli, cok guzel yaaa:)) bi de wat'la biten bissuru yemekleri var dimi? bence hepsi cok iyi onlarin etlisi de etsizi de:))Hadi ya, evet ya biz de onunden gecerken tepsiyi gorup carpildik iceri attik kendimizi :)
Tartina nasil darbe yaptin kafasina mi vurdun :) duzeliomu ole. Bazen sonucu begenmeyince inip inip tekrar cikiorum eksik ciksin die ama nafileTamam anlastik. Gece saat 4 olduguna gore darbe yapilmistirBundan sonra spor listesinin birincisi hep sokola, ikincisi de veranodur.
hatta kremsokola tartisina da darbe yapmistir. bundan sonra her hafta kendisini bi kilo eksik gostermezse o tartinin kellesi ucurulacaktir.
benim tarti baya geri zekali, bazen inip cikinca kiloyu degistiriyo ciddenTartina nasil darbe yaptin kafasina mi vurdun :) duzeliomu ole. Bazen sonucu begenmeyince inip inip tekrar cikiorum eksik ciksin die ama nafile
Bi dizi izledim yeni, kadin hersabah kalkip vucudunu olcuo yillar boyunca. Ben de sevdim o taktigi:)benim tarti baya geri zekali, bazen inip cikinca kiloyu degistiriyo ciddeno yuzden taktim su yag kas vs. olcenlere, alicam heralde bi tane.
hangi dizi o yaBi dizi izledim yeni, kadin hersabah kalkip vucudunu olcuo yillar boyunca. Ben de sevdim o taktigi:)
3 günlükleri istemiş veranocuğum. Ben de yapmıştım.araya kaktırdımne sporcu ciktiniz be ya:)) @kolera88 458 puan nedir bacim
24 saat mi yurudun naptin:))3 günlükleri istemiş veranocuğum. Ben de yapmıştım.araya kaktırdım
:) sayılır. Yalnız senşn şu hikayeleri her açgece bekliyorum. Her gün bir şeyler uydur. Çok gülüyorum ya.24 saat mi yurudun naptin:))
herkes yatip bi ben kalinca boyle deliye bagliom iste:)) daha cok uydururum koleracim:) sayılır. Yalnız senşn şu hikayeleri her açgece bekliyorum. Her gün bir şeyler uydur. Çok gülüyorum ya.
Canım pazartesi puanları, pazartesi kilosuna göre hesaplayacağız di mi?herkes yatip bi ben kalinca boyle deliye bagliom iste:)) daha cok uydururum koleracim
evet canim oyle yapicaz, bugunkileri tabloya yazmadik. onlari da yazsak tablo ufka dogru yol alicakCanım pazartesi puanları, pazartesi kilosuna göre hesaplayacağız di mi?
Benim kafam da karıştı da baya.
Ya da az eksi olur iyi tarafında bakıncayoo cuma bildirdigin kilo uzerinden hesaplayabilirsin canim puanini. yani az olur digerlerine gore ama hic olmamasindan iyidir
allahim spor icin beni motive edin diyodun, bi motive oldun tam oldun canim
guncel spor puanlarini goren kremsokola spor odulunu kaldirmaya ve diktatorluk rejimine gecmeye karar vermek uzereydi...
Bugün ayın 7 si kuzum hangi üç günlük3 günlükleri istemiş veranocuğum. Ben de yapmıştım.araya kaktırdım
Günaydın canım.Günaydın kızlar
Kahvaltıkı yaptım
Yürürüm biraz bu sabah
Spor puanlarının tablosu yokmu mesela dün yaptığım spora puan verildimi yoksa oda pazartesi mi başkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?