• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Ben hala kilo yuzdesi × 10 kadar puan diorum. Verene arti , alana eksi yansisin. Obsesiflik mi var bende acaba taktim kafaya. Hani 15 kisi baslasak da oyle devam etse tamam, hem kilo alanin puan olarak da cezasi olsun. Ornek ben bu hafta 0.2 kg aldim. Kilom 60.5 di.
0.2×100÷60.5=0.33 bu benim yuzdem yuvarladik 0.3×10=3, kilo aldigim icin -3 puandayim gibi..
bunu cevaplamıştım ❤️❤️

Herkes kendi yapabilir bence, bi kisinin 20 kisiyi hesaplamasindansa:))

(onceki kilo - simdiki kilo) x 1000 / onceki kilo = puan :)

Ornek, kremsokolaya bakalim. Pazartesi 62.5 imis. Bugun 63.2 kilo.

(62.5 - 63.2) x 1000 / 63.2 = -11 puan (yuvarlanmis hali)

Yani kremsokola bu hafta 700 gr aldigi icin 11 puan kaybetti.
Sanırım anladım:olamaz:
Ama durun, daha kremsokola icin hersey bitmis degildi! Bu hafta regl haftasi oldugu icin +'da cikmasini sporla kapatabilirdi. Spor birincisi olursa + 3 puan alip haftayi -8 puanla kapatabilirdi:))
:KK70::KK70:
Ay yetişemiyorum hepsini okuyamıyorum mesajların :eek: bugün 9bin adım attım sadece spor yok malesef yorgundum. Yarın karın,kalça egzersizleri yaparım artı olarak
9 bin azmı yanı:KK30:
Bence ıyı yürümüşsün :rolleyes:

Akşam yemeğinde ekmek yemedim abur cubur hiç yemedim iki öğün yaptım ve tokum hala salata sebze çorbası ve bi kase yoğurt yedim tok olduğum için çok yemişim kilo almışım gibi hissediyom. Bi de aranızda bağırsak sorunu yaşayan var mı ya kabızlığa ne iyi gelir:oops:
Yok cnm kılo vereceksın almaSın korkma.karatay mı yaptın❤️
Selam ben de katılacagım ama herkes çok zayıf bana gore, kendime kendim gıbı şişman arkadaşlar arıyorum :)
ben var seversen:KK70:

Ama ben 72 yim ve kaplumbağa hızıyla veriyorum herkes en az bir kilo vermiş maşallah ya çok özendim ben diyete başladığım her haftasonu tartılıp veremediysem hüznümü bi paket çikolatayla kutluyorum bu hafta yapmıycam :KK70:
bende 75 im 200 gr vermişim çikolata hayali kuruyommu :KK4:
Hem ne demişler az veren yağdan cok veren kastan(cok verenleri gömdüm bu arada):KK70:

Verano_porteno Verano_porteno @kolera88 cgdmk cgdmk @ozenti pegasus07 pegasus07 degisimdonusum degisimdonusum marlin18 marlin18 sueno34 sueno34 hatelove hatelove game_over game_over Zmnesrin Zmnesrin T terrycandy @medine66 gonulll gonulll seyda586 seyda586 @ParteMoralll B bilinmeyenkullanici D Dennisim

Kizlar ilk sayfadaki mesaja bi goz atabilirseniz super olur. Guncel kurallar, puan sistemi, spor puanlari vs. hepsi orada yazili. Bi sorunuz/sorununuz varsa lutfen belirtmekten cekinmeyin. Pazartesi bildirimleri icin lutfen bendeniz kremsokolayi, spor bildirimi icin Verano_porteno Verano_porteno yu, su bildirimi icinse cgdmk cgdmk yi etiketleyin. Su ve cuma kilo bildirimleri puaniniza yansimamakla birlikte ipleri siki tutmak ve cozutmamak adina getirdigimiz cozumlerdir:)

Kilo puani icin kremsokolayi etiketlerken lutfen guncel kilonuzla birlikte ilk sayfadaki formule gore hesapladiginiz puaninizi da yazin ki kremsokola herkesin puanini hesaplamaya calisirken kor olmasin. Ote yandan spor konusunda veranoya sadece sporunuzu ve suresini bildirmeniz yeterlidir. Zira kendisi 10 numara 5 yildiz bir insan oldugundan puaninizi kor olmak pahasina kendisi hesaplamaktadir:))

Son düzenleme:
Verano_porteno Verano_porteno @kolera88 cgdmk cgdmk @ozenti pegasus07 pegasus07 degisimdonusum degisimdonusum marlin18 marlin18 sueno34 sueno34 hatelove hatelove game_over game_over Zmnesrin Zmnesrin T terrycandy @medine66 gonulll gonulll seyda586 seyda586 @ParteMoralll B bilinmeyenkullanici D Dennisim

Kizlar ilk sayfadaki mesaja bi goz atabilirseniz super olur. Guncel kurallar, puan sistemi, spor puanlari vs. hepsi orada yazili. Bi sorunuz/sorununuz varsa lutfen belirtmekten cekinmeyin. Pazartesi bildirimleri icin lutfen bendeniz kremsokolayi, spor bildirimi icin Verano_porteno Verano_porteno yu, su bildirimi icinse cgdmk cgdmk yi etiketleyin. Su ve cuma kilo bildirimleri puaniniza yansimamakla birlikte ipleri siki tutmak ve cozutmamak adina getirdigimiz cozumlerdir:)

Kilo puani icin kremsokolayi etiketlerken lutfen guncel kilonuzla birlikte ilk sayfadaki formule gore hesapladiginiz puaninizi da yazin ki kremsokola herkesin puanini hesaplamaya calisirken kor olmasin. Ote yandan spor konusunda veranoya sadece sporunuzu ve suresini bildirmeniz yeterlidir. Zira kendisi 10 numara 5 yildiz bir insan oldugundan puaninizi kor olmak pahasina kendisi hesaplamaktadir:))
baktım cnm.yuzde hesaplaması çarpı 100 olmuyormu cnm.1000 yazmışsın ya fark edıyorumu acaba :ıslık:

Saol canim ya o senin 10 numaraligin , ellerine saglik. Ama spor birinciligini sana kaptiramam kus bakma. Arkadaslik baska is baska

Hani benim kürek çekme puanım :(

Back